Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στην Καστοριά για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στην Καστοριά για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθησαν χθες, (01-06-2017) το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, μια 41χρονη υπήκοος Ρωσίας και μία 19χρονη ημεδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης διεξαγωγής παράνομου στοιχηματισμού και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (cafe-internet) στην Καστοριά, όπου διαπιστώθηκε ότι η 41χρονη ιδιοκτήτριά του και η 19χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, είχαν μετατρέψει το κατάστημα σε παράνομο πρακτορείο διεξαγωγής τυχερών παιγνίων και στοιχηματισμού προγνωστικών αθλητικών αγώνων, τροποποιώντας με τον τρόπο αυτό και την άδεια λειτουργίας του καταστήματος.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω υποδείκνυαν και διευκόλυναν θαμώνες εγγράφοντας τους ως πελάτες σε ιστοσελίδα, αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό ποσοστά κέρδους μέσω της διαδικασίας επί των στοιχημάτων που πόνταραν οι πελάτες που είχαν εγγράψει.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -9- μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών μαζί με τις οθόνες,
  • -10- πληκτρολόγια και -9- ποντίκια,
  • -1- μηχάνημα εκτύπωσης προπληρωμένης κάρτας,
  • διάφορα εξαρτήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
  • καλώδια διαφόρων τύπων.

Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.