Συνελήφθησαν δυο άτομα σε περιοχές των Γρεβενών για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (25-04-2017) το μεσημέρι σε περιοχές των Γρεβενών, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 41χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή αδασμολόγητου καπνού, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών, έρευνες σε προσωρινή οικία του 34χρονου, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού και σε δυο οικίες του 41χρονου σε περιοχές των Γρεβενών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • στην προσωρινή οικία του 34χρονου, -1- γλάστρα περιέχουσα -12- φυτά κάνναβης, -13,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -6- ναρκωτικά δισκία,
  • στις οικίες του 41χρονου, -2- νάιλον συσκευασίες περιέχουσες αδασμολόγητο καπνό, βάρους -290- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης αναζητείται ο 62χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος παραχώρησε την οικία του για διαμονή στον 34χρονο, μη νόμιμο μετανάστη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.