Στο νέο του τραγούδι ο Tus μας λέει ότι είναι μαγκιά να κάνεις εμπόριο γυναικών

Στο νέο του τραγούδι ο Tus μας λέει ότι είναι μαγκιά να κάνεις εμπόριο γυναικών

Ο Tus  που έχει γίνει γνωστός από άσματα όπως “Γιατρέ δεν κλάνω πια”, συνεργασίες με την Έφη Θώδη και για την συμμετοχή του σαν διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι. Επέστρεψε στα ραπ δρώμενα με έναν νέο τραγούδι-εμετό, στου οποίου τους στίχους παινεύεται ότι φέρνει γυναίκες από την Βουλγαρία.

Το  κομμάτι που τιτλοφορείται “Βουλγάρες” και στο οποίο, ο Tus με άλλους 2 τυπάδες με στυλ thugs από τα Lidl εξυμνούν το Human trafficking και στην μαστροπεία, και τα πόσα λεφτά τους αποφέρει.

“βουλγάρες, κάνω εισαγωγή τις Βουλγάρες

Για να γαμάς εσύ τις μουνάρες
Όλες τους με λένε Boss

Ρουμάνες, κάνω εισαγωγή τις Ρουμάνες
Για να γαμάς εσύ τις μουνάρες
Εμπόριο λευκής σαρκός”

μας ενημερώνουν οι περιγραφικότατοι στίχοι, ενώ στο videoclip, εκτός από τον Tus και το Crew του, εμφανίζονται και πολλές ημίγυμνες κοπέλες, συσκευασμένες σε σελοφάν η μέσα σε κούτες μεταφοράς.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάποιου είδους κακόγουστο αστείο, άλλα το να θεωρείς μαγκιά ακόμα και αν το κάνεις για πλάκα, ένα ζήτημα όπως το human trafficking, που για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει, είναι η εμπορία και διακίνηση ανθρώπωνμε σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε σεξουαλικές πράξεις με χρηματικό η μη αντάλλαγμα, δείχνει πόσο φελλός είσαι.

Το θετικό είναι η αρνητική ανταπόκριση του κόσμου στο τραγούδι, και το ανελέητο κράξιμο που τρώει στο youtube και στα social media.

Αντί για το περιβόητο  videoclip καλύτερα δείτε αυτά το σποτάκια

Leave a Reply

Your email address will not be published.