Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα συμμετάσχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού

Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου θα συμμετάσχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε περίπτερο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για μια έκθεση γαστρονομίας, τουρισμού και πολιτισμού που σαν στόχο έχει την προβολή των πολιτισμικών, τουριστικών και επιχειρηματικών δυνατοτήτων της Ελλάδας. Έτσι κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί κεντρικό συνέδριο με θέμα την περιφερειακή ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα,  live μαγειρική με παραδοσιακά εδέσματα από εξειδικευμένους σεφ, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, B2B συναντήσεις με προσκεκλημένους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προβολή ταινιών και εκθέσεις φωτογραφίας.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη δράση προβολής μέσω της οποίας ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την ΑΓΡΟΚΑ επιδιώκει να προωθήσει για ακόμη μια φορά το εξαιρετικής ποιότητας τοπικό προϊόν «Φασόλια Γίγαντες-Ελέφαντες Καστοριάς» και να παρουσιάσει μια πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων που προσφέρει στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.