Στα μπαράζ η Εθνική με νίκη σήμερα (21.45) επί του Γιβραλτάρ

Στα μπαράζ η Εθνική με νίκη σήμερα (21.45) επί του Γιβραλτάρ

Η Εθνική Ελλάδος φιλοξενεί το Γιβραλτάρ (21:45 ΣΚΑΪ, Cosmotesports1) και με νίκη κλειδώνει την θέση των μπαράζ.

Η Ελλάδα υποδέχεται το Γιβραλτάρ στο «Καραϊσκάκη» με στόχο τη νίκη που θα κλειδώσει τα μπαράζ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε κρατάνε την τύχη στα χέρια τους αφού είναι το ξεκάθαρο φαβορί και λογικά θα το επιβεβαιώσουν κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σάμαρη, Μανωλά, Δώνη που συμπλήρωσαν κάρτες κόντρα στην Κύπρο. Στο όριο καρτών ενόψει των μπαράζ είναι οι Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Σταφυλίδης, Ρέτσος και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Έτσι,. ο Μίκαελ Σκίμπε προσανατολίζεται να κατεβάσει τον Καρνέζη και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μανιάτη (θα προφυλαχθεί λογικά ο Τοροσίδης), Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα. Ζέκα και Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ η Μάνταλος (δεξιά), Φορτούνης (ελεύθερο ρόλο) και Σταφυλίδης (αριστερά) θα αποτελούν την τρτιάδα πίσω από τον Μήτρογλου.

Από την πλευρά του το Γιβραλτάρ που θα αγωνιστεί με στόχο μια τιμητική ήττα και μια πιθανή εντεκάδα θα αποτελείται από τους Ιμπραχίμ στο τέρμα. Μπαρνέτ αριστερά Πούσεϊ, Τσιμπολίνα στα στόπερ και Γκαρσία δεξιά. Στα χαφ οι Μασκαρένια, Μπόσιο, Μπάρντον, Γουόκερ δεξιά και Ερνάντεζ, Κουμίς.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.