Σπάει τη σιωπή του ο αδερφικός φίλος του οδηγού ταξί

Σπάει τη σιωπή του ο αδερφικός φίλος του οδηγού ταξί

Περίεργες είναι οι τελευταίες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά. Από τη μία ο φερόμενος ως δράστης, είπε στην απολογία του ότι σκότωσε το θύμα για προσωπικές διαφορές αλλά… από την άλλη, ο αδερφικός φίλος του θύματος δηλώνει ότι θύτης και θύμα δεν γνωρίζονταν καν!

Συγκεκριμένα, όπως λέει ο Νίκος Τοτονίδης, συνάδελφος και φίλος του δολοφονημένου οδηγού ταξί, είναι βέβαιο πως το θύμα δεν γνώριζε τον δράστη.

«Καμία σχέση! Καμία σχέση απολύτως. Δηλαδή και ένας λόγος που ζήτησα να βγω στα ραδιόφωνα, ήταν για να σταματήσουν όλα αυτά τα ανυπόστατα που ακούγονται. Να σταματήσουν τα κουτσομπολιά που πληγώνουν τη φήμη του Κοσμά και τη φήμη της οικογένειας. Ο δολοφόνος δεν είχε καμία σχέση με τον Κοσμά. Μπορεί να τον ήξερε |φατσικά». Αυτό. Ο Κοσμάς ήταν ένας άψογος χαρακτήρας.Η αστυνομία να βοηθήσει να βρεθεί η αλήθεια. Να τελειώνουν τα σενάρια».

«Δύο ώρες μιλούσαμε την προηγούμενη ημέρα στο τηλέφωνο. Ήταν και πρόεδρος του σωματείου του συνδικαλιστικού. Πάντα για τη δουλειά μας, πώς θα τα καταφέρουμε αυτές τις δύσκολες εποχές που έχει πέσει ο τζίρος μας. Τα λέγαμε όλα, δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν τον ήξερε σίγουρα τον δολοφόνο!»

Μάλιστα, ο φίλος του θύματος, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο δράστης επέλεξε το συγκεκριμένο ταξί στην τύχη: «Ήταν δύο ταξί στις εργατικές. Ο ένας ταξιτζής έφυγε δρομολόγιο και με το που έμεινε μόνος του ο Κοσμάς, μπήκε σε αυτόν. Θεωρούμε ότι ήθελε ένα ταξί και να μην υπάρχει μάρτυρας».

Ο ίδιος λέει ότι ανησύχησε για τον φίλο του, όταν επικοινώνησε μαζί του ο γιος του και του είπε ότι δεν απαντάει στο τηλέφωνο. «Δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντάει τηλέφωνο και είπα ότι κάτι συμβαίνει». Ο φίλος του ταξιτζή πήγε στο σημείο της δολοφονίας μαζί με την οικογένεια. Λέει ότι το κινητό του θύματος ήταν ακόμα ανοιχτό.

«Τα λεφτά του ήταν πάνω του. Βρέθηκαν απείραχτα τα λεφτά. Αυτή την ενημέρωση έχω… Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι τον είχε βγάλει ο ίδιος (ο δραστης) από το όχημα, στο όχημα ήταν κλειστές οι πόρτες και κλειδωμένο. Το αμάξι είναι απείραχτο και κλειδωμένο. Τον πυροβόλησε έξω από το αυτοκίνητο, το αμάξι είναι πεντακάθαρο, δεν έχει τίποτα μέσα. Όλα έγιναν έξω. Η εικόνα και η εντύπωση που δόθηκε ήταν αυτή».

Μάλιστα λέει στο alphafm, ότι όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα, «όλοι το μυαλό μας πήγε στον μανιακό των Αθηνών γιατί όλα τα αυτοκίνητα που χτυπάει είναι… (μάρκα αυτοκινήτου) και την ίδια μάρκα είχε και το θύμα. Όλοι κάνουν συνειρμούς εκείνη τη στιγμή. Αλλά δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι από την Κηφισιά θα έρθει στην Καστοριά…»

kozan.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.