Σοκάρουν οι εικόνες του μαχαιροβγάλτη οπαδού του ΠΑΟΚ

Σοκάρουν οι εικόνες του μαχαιροβγάλτη οπαδού του ΠΑΟΚ

Πόση ωμότητα αντέχεις; Πόσο μεγαλύτερο σοκ από τις εικόνες που προηγήθηκαν στα επεισόδια που προηγήθηκαν του χθεσινού τελικού ΤΡΑΓΩΔΙΑ στον Βόλο;

Κι όμως υπάρχουν σκληρότερες εικόνες. Εικόνες που προκαλούν σοκ. Όπως και αυτές από τις συμπλοκές στην πεζογέφυρα με τον οπαδό του ΠΑΟΚ να κρατά ένα μαχαίρι και σε μία από αυτές να μαχαιρώνει στο πόδι έναν οπαδό της ΑΕΚ.

inner

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη απόδειξη των όσων έγιναν χθες στον Βόλο πριν τον τελικό του αίσχους, με τουλάχιστον 100 ανθρώπους να έχουν υποστεί τραύματα και πολλοί από αυτούς να χρειάζονται να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης. Ένας από αυτούς, φίλος της ΑΕΚ, να έχει δεχθεί χτύπημα με κατσαβίδι, και –ευτυχώς- να γλιτώνει από θαύμα.

Πέρα από τις εικόνες αυτές, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο τι θα ακολουθήσει. Θα αποδοθούν ευθύνες; Θα επιβληθούν κυρώσεις; Και όχι μόνο στις ομάδες, αλλά και σε πρόσωπα.

Στα πρόσωπα της Κυβέρνησης και της ΕΠΟ τα οποία έδωσαν την συγκατάθεσή τους να γίνει το παιχνίδι παρά τα όσα προηγήθηκαν της σέντρας του. Όχι μόνο χθες, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες.

Επίσης, και στους υπεύθυνους της αστυνομίας των οποίων το σχέδιο ασφαλείας για τη διεξαγωγή του τελικού απέτυχε παταγωδώς, δείχνοντας μηδενικό σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές που πήγαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με πρόθεση να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι, και όχι να δουν εκεί τον χάρο με τα μάτια τους!

inner

inner

inner

 

sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.