ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: Συγχαρητήριο μήνυμα για τις Πανελλήνιες

ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: Συγχαρητήριο μήνυμα για τις Πανελλήνιες

Το όνειρο για εκατοντάδες μαθητές του νομού μας έγινε πραγματικότητα. Μετά από ένα πολύ κοπιαστικό χρόνο με συνεχή προσπάθεια και άγχος, ήρθε η επιτυχία της εισαγωγής στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πατρίδας μας. Σ ΄όλα αυτά τα νέα παιδιά δίνουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας για εποικοδομητικές σπουδές και μια λαμπρή σταδιοδρομία στην μετέπειτα επαγγελματική τους ζωή.


Ευχόμαστε να γίνουν μέσα από την παιδεία τους και την επιστημονική τους γνώση οι νέοι άνθρωποι που θα αλλάξουν την ελληνική κοινωνία προς το καλύτερο. Προς μία κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σεβασμό στη δημοκρατία, στην ελευθερία της σκέψης, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξή της.


Για τους νέους που σήμερα δεν άνοιξαν οι πύλες των Πανεπιστημίων, δεν πρέπει να το θεωρούν  ως αποτυχία γιατί τίποτε δεν χάθηκε. Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Η ζωή δεν εξαντλείται  εδώ γιατί  είναι μία συνεχής προσπάθεια με  επιμονή και υπομονή  σε χαρές και λύπες.


Επίσης συγχαίρουμε όλους τους καθηγητές και τους γονείς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτόν τον δύσκολο  χρόνο με τους μαθητές.

 

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.