ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: Αναπτυξιακό συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας

ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: Αναπτυξιακό συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας θα βρεθεί στο επίκεντρο του 1ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου στην Κοζάνη, οι εργασίες του οποίου θα αρχίσουν αύριο Τρίτη και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη με ομιλία του πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα.

Στόχος της κυβέρνησης, μέσω της διαδικασίας αυτής είναι να διερευνηθούν σε βάθος οι παραγωγικές δυνατότητες και η αναπτυξιακή προοπτική ανά Περιφέρεια και με ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή των παραγωγικών δυνάμεων κάθε περιοχής να σχεδιαστούν η πολιτική και οι πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν την μετάβαση της χώρας στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.

Σε αυτή την μεγάλη στιγμή για την Δυτική Μακεδονία δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμία.

Εκτός από του δεκάδες φορείς που έχουν καλέσει οι διοργανωτές, η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλη την κοινωνία.

Οι πολίτες της ΔΜ είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις συζητήσεις όχι μόνο γιατί τους δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής, αλλά και γιατί θα έχουν την ευκαιρία να αφουγκραστούν τον προβληματισμό της κοινωνίας.

Κορυφαία στιγμή του Συνεδρίου θα είναι η βαρυσήμαντη ομιλία του πρωθυπουργού, την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/7/2017 19.30 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΚΟΙΛΑ), που θα δώσει τις κατευθύνσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας εξειδικεύοντας τις πολιτικές ανάπτυξης για την περιοχή μας.

 

                                                                                                                                                                                         Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.