Πώς το Pornhub κατάφερε να τρομάξει τους χρήστες του με μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα

Πώς το Pornhub κατάφερε να τρομάξει τους χρήστες του με μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα

Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά το Pornhub κοινοποιούσε αυτόματα στο προφίλ σας το βίντεο που μόλις παρακολουθήσατε; Ενδεχομένως θα απενεργοποιούσατε τον λογαριασμό, θα σβήνατε τον σκληρό δίσκο, ίσως και να αλλάζατε όνομα και χώρα από την ντροπή ή μπορεί και να το διασκεδάζατε- ποιος ξέρει. Σε κάθε περίπτωση το σενάριο είναι τουλάχιστον εφιαλτικό αλλά το Pornhub είπε να το δοκιμάσει.

Το Σάββατο όσοι χρήστες επισκέφθηκαν το δημοφιλές σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και επέλεξαν να δουν κάποιο από τα βίντεο, βρέθηκαν μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη αφού είδαν να ξεπηδά μετά το τέλος του ένα μήνυμα που έγραφε πως το βίντεο μόλις κοινοποιήθηκε στα προφίλ τους στα social media αυτόματα. «Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση. Το Pornhub διαθέτει τώρα αυτόματη κοινοποίηση των βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά πλέον να το κοινοποιήσετε χειροκίνητα στους φίλους και την οικογένειά σας καθώς αυτό το νέο, επαναστατικό χαρακτηριστικό το κάνει για εσάς! Αυτόματα!», ήταν το μήνυμα που είδαν οι χρήστες.

Στη συνέχεια, είχαν δύο επιλογές- είτε να πατήσουν «Ευχαριστώ Pornhub!» είτε «WTF! Πάρτο πίσω τώρα!». Προς ανακούφιση πολλών, το νέο χαρακτηριστικό δεν ήταν παρά η φάρσα που σκέφτηκε να κάνει το Pornhub στους χρήστες του με αφορμή την Πρωταπριλιά. «Είναι φάρσα, ανόητοι! Μην ανησυχείτε, οι αναζητήσεις σας είναι πάντα ασφαλείς!», έγραφε -ευτυχώς- το επόμενο μήνυμα

 

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.