Πτολεμαΐδα: Σύλληψη δυο ατόμων για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα

Πτολεμαΐδα: Σύλληψη δυο ατόμων για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα

Χθες (05-03-2017) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δυο (2) άτομα, έναν  23χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 40χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους προαναφερόμενους, από τον οποίο προέκυψε ότι ο 40χρονος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από τον 23χρονο.

Τόσο σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους στην Πτολεμαΐδα, όσο και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • στο μεν 23χρονο, -16,69- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- μεταλλικός τρίφτης, χρηματικό ποσό -25- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο,
  • στο δε 40χρονο, -7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -2- συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους -100- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και -1- κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.