Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον 2017” του ΚΠΕ Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον 2017” του ΚΠΕ Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 11/6/2017 η ημερήσια εκδήλωση “Παίζοντας Μαθαίνω για το Περιβάλλον 2017” που διοργάνωσε το ΚΠΕ Καστοριάς σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Καστοριάς και το Δήμο Καστοριάς. Περισσότερα από 200 παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, τους μπαμπάδες και τις μαμάδες τους πλημμύρισαν το Περιβαλλοντικό Πάρκο του Δήμου Καστοριάς παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Καστοριάς ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν.

Ολόθερμες οι ευχαριστίες μας και στη δυναμική ομάδα των εκπαιδευτικών που με την εθελοντική προσφορά τους εξασφαλίζουν την επιτυχία της ετήσιας αυτή εκδήλωσης. Ειδικότερα ευχαριστούμε τις Νηπιαγωγούς Κατερίνα Ναούμ, Ντόκαλου Μερόπη, Τουτσογλίδου Άννα, Βάσω Μαλέα, Εύα Σιώμου, Κατερίνα Στόλη, τον Νηπιαγωγό Ηλία Τουτσογλίδη, τη συνταξιούχο Νηπιαγωγό Όλγα Αντωνίου, τις Δασκάλες Πολυξένη Λιάνου και Άννα Χήτα, τον Υπ. Σχολ. Δραστ. Παναγιώτη Κώττα και τις φοιτήτριες Άννα Αφροδίτη Βλάχου και Κωνσταντίνα Θεολογία Μαρδίρη.

Θερμές ευχαριστίες και στο εφηβικό συγκρότημα Ζούμπα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος που χόρεψε στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Καστοριάς: Θοδωρής Μαρδίρης, Μαγδαληνή Γρηγορίου, Αναστασία Ατζέμη, Ανδρομάχη Πισιώτη, Αναστάσιος Βασιλείου, Λιόλιου Κωνσταντίνα.

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/pg/KPE.KASTORIAS/photos/?tab=album&album_id=1705672502795768

Leave a Reply

Your email address will not be published.