Πιερίδες Μούσες – ΓΠΟ Καστοριάς 5-1

Πιερίδες Μούσες – ΓΠΟ Καστοριάς 5-1

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας!
Αν και το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.
?Η ομαδα μας προηγηθηκε στο 10ο λεπτο μετα απο εξαιρετικη ενεργεια και σουτ της Δρακακη με τις Μουσες να ισοφαριζουν λιγο αργοτερα με εκτελεση πεναλτι κατι που επηρεασε την ψυχολογια των κοριτσιων μας!! Απο εκει και επειτα τα κοριτσια κυνηγησαν το γκολ, πατησαν αρκετες φορες στην αντιπαλη περιοχη χωρις ομως αποτελεσμα με τις Μουσες να πετυχαινουν κοντρα στη ροη το 2-1.
Στο δευτερο ημιχρονο οι γηπεδουχες μπηκαν αποφασισμενες, ανεβασαν ταχυτητα και με την εμπειρια τους εκμεταλλευτηκαν τα λαθη μας και διευρυναν το σκορ δικαιολογωντας ετσι την πρωτια τους στη βαθμολογια με το απολυτο 4/4.
Αρνητικος πρωταγωνιστης ο διαιτητης που σε καμια στιγμη του παιχνιδιου δεν εδειξε διαθεση να σεβαστει τις παιχτριες μας(οι περισσοτερες 13-14-15 ετων) δειχνοντας παραλληλα ιδιαιτερη συμπαθεια στην αντιπαλη ομαδα.

Για την ομαδα μας αγωνιστηκαν: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΓΚΑΝΑ, ΓΚΟΓΚΟΥ , ΛΙΟΥΛΙΑ(ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ), ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ(ΠΑΝΤΟΥ), ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΥ, ΚΥΡΙΖΑΚΗ(ΤΣΙΟΥΚΡΑ), ΤΖΙΑΡΑ(ΚΟΥΖΙΝΑ), ΔΡΑΚΑΚΗ, ΤΑΣΙΟΥ

Ευχαριστουμε θερμα τους ανθρωπους των Πιεριδων Μουσων για τη φιλοξενεια!!

?Ευχομαστε περαστικα και ταχεια αναρρωση στην παιχτρια μας Θωμαη Σαββοπουλου και την περιμενουμε να επιστρεψει δυνατη κοντα μας!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.