Ο δράστης συμμετείχε και στην έρευνα της δολοφονίας του ταξιτζή

Ο δράστης συμμετείχε και στην έρευνα της δολοφονίας του ταξιτζή

Δολοφόνος… πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας! Ομολόγησε τελικά ο 30χρονος αστυνομικός ότι σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί στην Καστοριά, γιατί είχαν προσωπικές διαφορές!

Ανατριχίλα προκαλεί ότι ο δράστης θεωρείτο από τους επίλεκτους της ΕΛ.ΑΣ. που στελέχωναν ειδικές ομάδες τάξης και ασφαλείας!

Ο νεαρός αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα αλλά πήρε μετάθεση στην Καστοριά για λόγους προσωπικής του ασφαλείας, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε στην αιματηρή καταδίωξη στο Μοναστηράκι, που οδήγησε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Και στη νέα του θέση όμως, είχε τοποθετηθεί στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας, ενώ έφερε ιδιωτικό πιστόλι, πολεμικού τύπου.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν συνήθως πιστόλια των 9 χιλιοστών, όπως άλλωστε είναι και τα υπηρεσιακά τους. Κάπως έτσι, το δικό του βαρύ 45αρι πιστόλι τον πρόδωσε, καθώς φέρεται να είναι ο μοναδικός στο νομό Καστοριάς που χρησιμοποιεί όπλο αυτού του διαμετρήματος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δράστης συμμετείχε και στις έρευνες!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άτυχος ταξιτζής πυροβολήθηκε δύο φορές, μια στο κεφάλι και δεύτερη στο στήθος. Τα ίχνη εισόδου και εξόδου από τις σφαίρες δείχνουν ότι χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν και σημάδια πάλης.

Η σορός του βρέθηκε σε απόσταση περίπου 40 έως 50 μέτρων από το ταξί, ιδιοκτησίας του.

 

efsyn.gr

φωτό αρχείου | MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.