Ο Λαζόπουλος επιστρέφει μέσω Ιβάν Σαββίδη

Ο Λαζόπουλος επιστρέφει μέσω Ιβάν Σαββίδη

Η αποχώρησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha είχε προκαλέσει ερωτηματικά και γεννήσει απορίες, αφού ο Λάκης Λαζόπουλος αποτελούσε κάποτε το δυνατό χαρτί του καναλιού και ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του Δημήτρη Κοντομηνά.

Η θετική του στάση, ωστόσο, προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και κατά τη διάρκεια του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», και η άποψη του για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες είχε προκαλέσει την οργή του προέδρου του σταθμού της Κάντζας. «Το ΣτΕ δεν ήταν δυνατόν να βγάλει κάποια άλλη απόφαση. Όταν το ίδιο αυτό δικαστήριο έχει νομιμοποιήσει τα Μνημόνια ως συνταγματικά, επιβάλλοντας με αυτές του τις αποφάσεις συνθήκες κατοχής στον ελληνικό λαό…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, μέσω άρθρου του στο site του, altsantiri.gr..

Έπειτα από όλα τα παραπάνω, το επαγγελματικό του διαζύγιο με τον Alpha ήταν γεγονός. Για διάστημα, ενός χρόνου περίπου, μέχρι σήμερα δηλαδή, ο Λάκης υπήρξε απών από την τηλεοπτική πραγματικότητα, συνέχιζε  όμως να εκφράζει, έμμεσα τη γνώμη του για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική και την κοινωνία, μέσα από το site που διατηρεί.

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, ο Λαζόπουλος φαίνεται ότι σηκώνει τα μανίκια του και ετοιμάζεται να ριχτεί και πάλι στην τηλεοπτική αρένα… αυτή τη φορά με διπλό ρόλο μέσα από το Epsilon, το ανανεωμένο Epsilon που θα εκπέμψει με εντελώς διαφορετικού ύφους πρόγραμμα από τις αρχές του 2018, υπό ιδιοκτησία Ιβάν Σαββίδη πλέον.

Ο ηθοποιός θα αναλάβει όχι μόνο την δική του εκπομπή, αλλά θα έχει και επιτελική θέση στο σχεδιασμό του νέου αυτού σταθμού, αφού η σχέση του με τον ομογενή επιχειρηματία μόνο καλή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Και όχι απρόσμενα καλή! Ο Λαζόπουλος ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την πώληση του Epsilon στον επιχειρηματία, μέσα από το altsantiri.gr, γεγονός που αποδεικνύει την επαφή που διατηρεί με τον ίδιο τον Ιβάν και το επιτελείο του.

Αν αναλογιστεί, μάλιστα, κανείς, ότι ο Λαζόπουλος έχει εξαιρετικά καλές σχέσεις με τον πρωθυπουργό– πρόσφατα δημοσιεύματα τους ήθελαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Πάρο, στην εξοχική κατοικία του πρώτου, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών – και ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας ότι αποτελεί «προϋπόθεση επιτυχίας για το μέλλον» και παρομοιάζοντας τον με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, γίνεται αντιληπτό ότι οι σχέσεις Λαζόπουλου και Σαββίδη βασίζονται σε «γερά θεμέλια».

 Πηγή: reader.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.