Ουκρανία: Γυμνόστηθη ακτιβίστρια «τα σπάει» σε ζαχαροπλαστείο ιδιοκτησίας του προέδρου της χώρας (vid)

Ουκρανία: Γυμνόστηθη ακτιβίστρια «τα σπάει» σε ζαχαροπλαστείο ιδιοκτησίας του προέδρου της χώρας (vid)

Γυαλιά καρφιά έκανε ζαχαροπλαστείο στο κέντρο του Κιέβου μία ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen, ενώ στο στόχαστρό της μπήκε κι ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο.

Η «αντίσταση» στην Black Friday πήρε νέα μορφή στην ουκρανική πρωτεύουσα, καθώς μία ημίγυμνη ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen εισέβαλε σαν ταύρος σε… ζαχαροπλαστείο.

Η γυμνόστηθη νεαρή κοπέλα έκανε «καταδρομική» επιχείρηση, σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά της, στο ζαχαροπλαστείο Roshen στο κέντρο του Κιέβου.

Η αλυσίδα των ζαχαροπλαστείω ανήκει στον Ουκρανό πρόεδρο, Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί των δικαιωμάτων του στην επιχείρηση, λόγω της θέσης του στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας.

Η ακτιβίστρια, που είχε γραμμένη στο στήθος της τη φράση «Black Friday», αφού φώναξε συνθήματα εναντίον τόσο της διοργάνωσης της Black Friday όσο και του Ποροσένκο, άρχισε να «κατεδαφίζει» ράφια και ντουλάπια, πριν απομακρυνθεί βίαια από άντρα της ασφάλειας της επιχείρησης.

 

Τέλος, υπενθυμίζεται πως οι Femen έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον τομέα του γυμνόστηθου ακτιβισμού, με δεκάδες αντίστοιχες παρεμβάσεις.

gazzeta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.