Ολυμπία Τελιγιορίδου «Ποτέ ξανά φασισμός στην Ευρώπη»

Ολυμπία Τελιγιορίδου «Ποτέ ξανά φασισμός στην Ευρώπη»

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού παρέστη η βουλευτής.

Η 9η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως ημέρα εορτασμού λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου και ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 κατά του ναζισμού και του φασισμού.

Σήμερα το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου τελέστηκε η δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων Ηρώων στην πλατεία “Μακεδονομάχων” και κατάθεση στεφάνων.

«Όλοι μαζί οι ευρωπαϊκοί λαοί, πρέπει ενωμένοι να αγωνιστούμε για τη Δημοκρατία, την Ειρήνη και την μεταξύ μας συνύπαρξη με σεβασμό στις ιδιαιτερότητές μας, χωρίς όμως να πέσουμε, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν, στην παγίδα του ολοκληρωτισμού και του φασισμού», τόνισε στις δηλώσεις της η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε επίσης και στις πρόσφατες γαλλικές εκλογές λέγοντας πως το μήνυμα του αποτελέσματος είναι αισιόδοξο και σαφές: «Ποτέ ξανά φασισμός στην Ευρώπη»

Leave a Reply

Your email address will not be published.