Οι 7 στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν είσαι φοιτητής!

Οι 7 στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν είσαι φοιτητής!

 

Φαντάζομαι πως κι εσύ ξέρεις την αντίληψη που κυκλοφορεί εκεί έξω ότι φοιτητική ζωή = σεξ. Πολύ σεξ όμως. Αχαλίνωτο, σκληρό, δίχως όρια και φραγμούς και φυσικά με διαφορετικούς συντρόφους και διαφορετικές εμπειρίες. Ενώ αυτή η αντίληψη είναι μεν σωστή, καθώς από την στιγμή που ενηλικιώνεται κανείς (μη σου πω και νωρίτερα) αρχίζει να είναι σεξουαλικά ενεργός, όλοι πιστεύουν ότι οι φοιτητές κάνουν ΤΑ όργια.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ναι μεν η σεξουαλική ζωή γίνεται πιο ώριμη κι έντονη, αλλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες ή δε ζητούν τα ίδια πράγματα. Αυτοί που διατείνονται ότι έχουν ζήσει τα πάντα, κάθε σεξουαλικό κόλπο ή εμπειρία που υπάρχει από τα 20, ήθελα να ‘ξερα τι θα κάνουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

Όπως κι αν έχει, το σεξ είναι απαραίτητο στις ζωές μας, είναι ευχάριστο, απολαυστικό και εκτονωτικό. Να κάνετε σεξ παιδιά, αλλά με ρέγουλα. Όχι ακραία πράγματα. Και για να κάνετε καλό σεξ, πρέπει να ξεκινήσετε από τα βασικά.

Από εκείνες τις στάσεις που είναι οι ιδανικότερες και προσφέρουν μέγιστη απόλαυση σε κάθε (φοιτητο) ζευγάρι κι όχι μόνο:

#1 Το κλασικό το Ιεραποστολικό

Για αυτήν την στάση έχουν ειπωθεί τα εξ’ αμάξης κατά καιρούς. Γενικά θεωρείται υπερβολικά κλασική και υπερεκτιμημένη. Από πού κι ως πού, θα πω εγώ. Ναι θεωρείται κλασική, αλλά για κάποιο λόγο. Σ’ αυτήν την στάση, ο άντρας έχει κατά βάση τον έλεγχο, ωστόσο η γυναίκα δε μένει άπραγη. Μπορεί να τον αρπάζει και να τον σπρώχνει πιο βαθιά μέσα της, να μπήγει τα νύχια της στην πλάτη του και να τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του. Το καλό της στάσης, είναι ότι είναι απίστευτα βολική ενώ βοηθά ταυτόχρονα την οπτική επαφή.


#2 Τα στενά των Θερμοπυλών

Αν είσαι κοπέλα που απολαμβάνεις να υποτάσσεσαι στο σύντροφό σου, τότε αυτή η στάση είναι ιδανική για σένα. Εσύ είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα όσο εκείνος είναι ξαπλωμένος από πάνω σου. Εσύ μπορείς να του δίνεις οδηγίες και να ελέγχεις τις ανάσες του, αλλά και το πόσο γρήγορα ή αργά θες να διεισδύει. Πρόκειται για μία στάση εξίσου απολαυστική και για τους δύο, ειδικά όμως για τον άντρα που νιώθει τα πράγματα πολύ …στενά και σφιχτά.


#3 Το κουταλάτο

Είναι μία άκρως ρομαντική στάση που βολεύει και τους δύο. Η κοπέλα από τη μία απλά απολαμβάνει γιατί δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο έργο να επιτελέσει, ενώ ο άντρας ελέγχει όλο το παιχνίδι. Είναι ιδανική για πρωινό σεξάκι με το που ξυπνήσετε. Οι περισσότεροι άντρες έχουν ορέξεις με το που ξυπνούν, οπότε αν εσύ νιώθεις ακόμη νυσταγμένη και δεν έχεις διάθεση για πολλά – πολλά, αυτή η στάση είναι ό,τι πρέπει.


#4 Η κλασική καουμπόισσα (γυναίκα από πάνω)

Οι άντρες λατρεύουν το να είναι οι γυναίκες από πάνω. Αρχικά, του δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσει, ενώ η θέα είναι απλά απερίγραπτη. Οι ανασφάλειες σχετικά με το σώμα τους είναι ο λόγος που οι γυναίκες φοβούνται αυτήν την στάση και ντρέπονται να ανέβουν από πάνω και να πάρουν τον έλεγχο. Ωστόσο, σου εγγυώμαι ότι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει το σύντροφό σου στην παρούσα φάση, είναι αν η κοιλιά σου είναι εντελώς επίπεδη ή αν το ένα σου στήθος είναι μικρότερο από το άλλο.


#5 Η ανάποδη καουμπόισσα

Αυτή η στάση προκύπτει όταν συνδυάζεις το doggy style με τη γυναίκα από πάνω. Οι άντρες αν μη τι άλλο, τη λατρεύουν. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λιγάκι επικίνδυνη. Κοπελιά να είσαι ευγενική με το πέος του, για να μην έχουμε κάνα ατύχημα. Κατά τα άλλα, εσύ έχεις τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σου, ενώ εκείνος έχει την απόλυτη θέα των οπισθίων και της πλάτης – μέσης σου. Είναι δε η ιδανική στάση για την εύρεση του περίφημου σημείου G.


#6 Η τηγανίτα

Αρχικά, μας άνοιξε η όρεξη. Αυτή η στάση είναι κάπως ιδιαίτερη. Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και ουσιαστικά κρατάει τα πόδια της στην αγκαλιά της, ενώ ο άντρας διεισδύει. Τα πόδια της κοπέλας πρέπει να ακουμπούν πάνω στους ώμους του ώστε να προβάλλουν αντίσταση και να ελέγχουν τη διείσδυση. Είναι η καλύτερη γυμναστική για τα πάντα. Δοκίμασέ την και θα καταλάβεις.


#7 Στο χείλος του… γραφείου

Να που το γραφείο δε χρησιμεύει τελικά για να διαβάζεις μόνο, αλλά και να εκπληρώνει τις πονηρές φαντασιώσεις σου. Η κοπέλα ξαπλώνει στην άκρη του, ενώ ο άντρας στις μύτες ξεκινά να διεισδύει. Το ένα πόδι της κοπέλας πρέπει να στηρίζεται στον ώμο του. Σ’ αυτήν την στάση, ο σύντροφός σου έχει πλήρη θέα του στήθους της κοπέλας, αλλά και του προσώπου και των εκφράσεών της. Είναι μία κολακευτική στάση για κάθε γυναίκα, καθώς επιμηκύνει τον κορμό και τα άκρα της.


Το πιο σημαντικό όλων βέβαια για να απολαύσετε τη σεξουαλική πράξη είναι να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Από κει και πέρα, βγάλτε …τα μάτια σας άφοβα!

Front page

Leave a Reply

Your email address will not be published.