ΟΠΑΚ κατά του Δήμου Άργους Ορεστικού

ΟΠΑΚ κατά του Δήμου Άργους Ορεστικού

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ομάδας Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς που αφορά τον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων του Δήμου Άργους Ορεστικού:

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον χωρο που φιλοξενεί ο Δήμος του Αργους Ορεστικού τα αδεσποτα σκυλιά που περισυλλεγει,αυτα που έχει υπο την προστασία του όπως δήλωσε ο “αρμοδιος” Αντιδημαρχος Τιμολεων Ζέζος,εκεί τα παρακολουθεί και η Κτηνιατρικη Υπηρεσία.
Απο οτι φαίνεται όλοι τους τον βρίσκουν κατάλληλο !

Το Σάββατο λοιπόν που επικοινωνησαμε τηλεφωνικως μαζί του, αφού μας ειρωνευτηκε λέγοντας μας με ύφος οτι ούτε εξω ειχαν σκεπαστρο τα ζωα και οτι είναι μια χαρα αφού τρώνε και πινουν(μάλλον πιστεύει οτι δεν έχουν αλλες ανάγκες τα ζωα),υποσχέθηκε οτι απο Δευτέρα θα τους φτιάξουν και σκεπαστρο.

Το οποίο το βλεπετε στις άλλες δυο φωτογραφίες.
Ναι, αυτο το υπέροχο ναϋλον που φυσικά έριξε ο αέρας.

Έτσι προστατεύει τα ζωα που αναλαμβάνει να φροντίσει έστω και προσωρινά ο συγκεκριμένος Δήμος.
Και εδώ προκύπτουν δυο ερωτήματα:
Ο Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού γνωρίζει αυτήν την κατάσταση ;Και αν ναι, τι κανει γιαυτό?
Αν άλλαξε ο πρώην αντιδημαρχος για να μπει στη θέση του ένας καλύτερος,τρεμουμε για το πως θα είναι ο επόμενος .

Μεσα σε αυτό το αισχος ζουν 4 ζωα,αναμεσα τους και ένα μικροσωμο σκυλακι.Ολα τους εκτεθειμενα στον αερα και την βροχή των προηγούμενων ημερων.

Εαν κάποιος επιθυμεί να δώσει συγχαρητηρια στον κύριο Ζεζο που παραβιάζει κάθε νομο για την ευζωια των ζωων (και εδώ πρέπει να σημειωσουμε οτι η θερμοκρασία τη νύχτα πέφτει κάτω απο το 0,τα νερα στους κουβαδες των δικων μας ζωων είναι παγωμενα το πρωί ) μπορεί να τον καλέσει στο προσωπικό του τηλεφωνο:
6972040011 Ζέζος Τιμολέων!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.