ΟΠΑΚ για τα αδέσποτα στο Μανιάκοι

ΟΠΑΚ για τα αδέσποτα στο Μανιάκοι

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομάδας προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς στο Facebook για το θέμα των αδέσποτων στο Μανιάκοι και την διένεξη τους με τον Δήμος Καστοριάς

Μετα την δημοσίευση των πράξεων της αντιδημάρχου της ντροπης , ενα κύμα αντιδράσεων έγινε απο όλους σας προς το Δημο και πιστέψτε μας ηταν προς το συμφέρον των αδέσποτων αφου η πίεση που δέχτηκαν ήταν τεράστια.

Θέλουμε να απαντησουμε εδώ σε ολα τα ερωτήματα που μας στέλνετε και ειναι λογικό. Απλα ειναι πάρα πολλα και προσπαθούμε να τα διαχεριστουμε με το καλύτερο τροπο.

Αν ολα τα αδέσποτα που φροντίζαμε βρεθηκαν και ειναι ξανά στο χώρο :
Ναι βρέθηκαν ολα αλλά ο χώρος παραμένει ο πλεον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για την ασφάλεια τους.(Δεν υπάρχει ουτε καν μερος να πιουν νερό άνετα 30 + σκυλια )

Αν χρειαζομοστε τροφη :
Ναι χρειαζόμαστε τροφή γιατι απο το γεγονός και μετα χασαμε οτι είχαμε αποθηκευσει , οποιος θελει να προσφερει τροφη παρακαλω ας επικοινωνησει με μηνυμα στην σελιδα η στο 6987547617 ( Φυσικα η αντωνιου ουτε τροφη δεν εχει το θαρρος να προσφερει εφοσον αυτη την κατεστρεψε )

Αν χρειαζόμαστε οικονομικη ενίσχυση για να φύγουμε απο το χωρο : Ναι χρειαζόμαστε αμεση οικονομικη ενισχυση γιατι τα λεφτά που έχουμε στην διάθεση μας δεν φτάνουν για το χώρο η για να καλύψουμε τις ζημιές που προκλήθηκαν. Ο αριθμος λογαριασμου του σωματείου μας ειναι : 850002002012044 και IBAN : GR810140850002002012044 .

Leave a Reply

Your email address will not be published.