Νεκρός με 22 σφαίρες ο αρχηγός των φανατικών της Παλμέιρας

Νεκρός με 22 σφαίρες ο αρχηγός των φανατικών της Παλμέιρας

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Παλμέιρας…
ο Μοασίρ Μπιάνκι. Δέχτηκε 22 σφαίρες ενώ είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του, σε φανάρι της πόλης.

Οι Mancha Verde, ο σύνδεσμός του οποίου ο Μπιάνκι ήταν από τα ιδρυτικά μέλη, ανακοίνωσαν επίσημα πώς μετά από 34 χρόνια ζωής, διακόπτουν τη λειτουργία τους επ’ αόριστον, τονίζοντας πως πρόθεσή τους είναι να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία.

Ο ίδιος μιλώντας πριν από δύο χρόνια σε δημοσιογράφο είχε δηλώσει, μιλώντας για το ξύλο που πέφτει εντός ή εκτός γηπέδων, πως: «πάντα με τα χέρια, χωρίς που***ες, χωρίς όπλα και μαχαίρια. Για μένα έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα. Αγαπώ τον σύνδεσμό μου, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να φτάσω στο φόνο αντίπαλου οπαδού, ποτέ»!

O Mοασίρ είχε πάθος με την Παλμέιρας. Από μικρός ντυνόταν στα χρώματα της ομάδας του. Είναι ο δεύτερος από τα αριστερά στη φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1982.

Στη Βραζιλία η οπαδική βία έχει ξεπεράσει τα συνηθισμένα επίπεδα και έχει αναδειχθεί σε μείζων κοινωνικό πρόβλημα με έντονα τα χαρακτηριστικά της μαφίας. Όλοι, πλέον, ελπίζουν αυτό να είναι το… τελευταίο αίμα που χύνεται.

Οι δολοφόνοι του Μοασίρ Μπιάνκι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 48 χρόνων, όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα μέσα συνελήφθησαν.

fan palmeiras

Leave a Reply

Your email address will not be published.