Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Βούζας

Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Βούζας

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάουλο Μπέντο! Πάντος και Ιμπαγάσα οι βοηθοί του, επιστρέφουν Μουρίκης, Ράντος.

Μετά την αποκάλυψη πως ο Πάουλο Μπέντο έχει «τελειώσει» από τον Ολυμπιακό, όπως και έγινε, τελικά, ήρθε, ταυτόχρονα και η επιβεβαίωση όσων μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο Βασίλης Βούζας! Ο μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας νέων του συλλόγου (Κ20), που θα έχει στο πλευρό του, ως βοηθούς, τους Τάσο Πάντο και Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως ανακοίνωσαν, μάλιστα και επίσημα οι Πειραιώτες.

Στη σχετική ανακοίνωση, δε, σημειώνεται η επιστροφή του Χρήστου Μουρίκη ως γυμναστή φυσικής κατάστασης, αλλά και εκείνη του Αλέκου Ράντου ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Να σημειώσουμε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση να βρίσκονται στις 18:00 στου Ρέντη, όπου και θα τους γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου.

Πηγή: sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.