Νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν στην Aegean

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν στην Aegean

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν στην Aegean, για την κάλυψη των επιχειρησιακών της αναγκών.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ζητά μηχανικούς (Licensed Engineer), πληρώματα καμπίνας (Cabin Crew Member) και Flight Crew (πλήρωμα καμπίνας), Τηλεφωνικό κέντρο (call Center agent) και Ground Support Equipment operator, και πλήρωμα πτήσης,

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ

Να υπενθυμίσουμε ότι στα αποτελέσματα του 2016 τα ενοποιημένα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα 1.020 εκ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 4% σε σχέση με το 2015.  H επιβατική κίνηση αυξήθηκε κατά 7% και έφτασε τους 12,5 εκ. επιβάτες, με την ανάπτυξη να προέρχεται κυρίως από την αγορά εξωτερικού. Η κίνηση στο δίκτυο εξωτερικού αυξήθηκε κατά 12% σε σύγκριση με το 2015, φτάνοντας τους 6,7 εκ. επιβάτες, ενώ αντίστοιχα στο δίκτυο εσωτερικού η αύξηση της επιβατικής κίνησης ανήλθε σε 2% με 5,7 εκ. επιβάτες.Aegean και Olympic Air μετέφεραν 12,5 εκατομμύρια επιβάτες το 2016. Το πρόγραμμα δρομολογίων το 2016 κάλυπτε ένα δίκτυο 145 προορισμών, 111 εξωτερικού και 34 εσωτερικού σε 45 χώρες.

Η Aegean είναι μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η εταιρεία βραβεύτηκε για έκτη συνεχή χρονιά και έβδομη φορά τα τελευταία 8 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία  στην Ευρώπη για το 2016, από τα  Skytrax World Airline Awards.

insider.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.