ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και Ο. Τελιγιορίδου για την στάση του Αναστασίου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και Ο. Τελιγιορίδου για την στάση του Αναστασίου

Τα δημόσια πρόσωπα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στην ενασχόλησή τους  με την πολιτική και την παραγωγή έργου ή τον ξεπεσμό στην παραπολιτική και την δράση στο παρασκήνιο.

Αντί να αναλογιστούν,  πως  κατάντησαν με τις πολιτικές τους τη χώρα,   αντί να ζητήσουν ένα συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό που τον πρόδωσαν, με απύθμενο  θράσος,  με ψέματα και συκοφαντίες προσπαθούν να κρύψουν την συντηρητική  και νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά στροφή τους  και έγιναν ουρά της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η  ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό προκύπτει από την σημαντική συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες ο Πρωθυπουργός με τους ηγέτες των ευρωπαίων σοσιαλιστών  ενάντια στην λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και των πολιτικών  λιτότητας, επιδιώκοντας την κοινή εύρεση λύσεων σε μια προοδευτική και δημοκρατική κατεύθυνση.

Την ώρα που  ο κ. Πιτέλα επικεφαλής των σοσιαλιστών στην Ευρώπη , στηρίζει και εκθειάζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το σημερινό ΠΑΣΟΚ του κ. Αναστασίου επιλέγει την απουσία του από το διάλογο  επιδιώκοντας μια θέση στα ψηφοδέλτια της νεοδεξιάς του κ. Μητσοτάκη με συνοδοιπόρους τους Βορίδη, Γεωργιάδη και λοιπά ακροδεξιά στοιχεία.

Καλά θα κάνει ο κ. Αναστασίου να αναλογιστεί τις ευθύνες του και η προσωπική του πικρία  να μην μετασχηματίζεται σε άκριτη και μισαλλόδοξη επίθεση κατά πάντων.

Η νεοφιλελεύθερη στροφή και η επιλογή τους να γίνουν ουρά της Ν.Δ. τους καταδικάζει στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού.

 

                                               Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.