Μπλόκο στη Μεσοποταμία σε 28 κιλά κάνναβης – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Μπλόκο στη Μεσοποταμία σε 28 κιλά κάνναβης – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Συνελήφθησαν χθες (12-12-2016) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δυο ημεδαποί, ένας 30χρονος άνδρας και μια 19χρονη γυναίκα, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω χθες το βράδυ σε περιοχή του Άργους Ορεστικού Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους, με οδηγό τον 30χρονο και συνοδηγό την 19χρονη, βρέθηκαν -2- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -27- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -28- κιλών και -80- γραμμαρίων, τις οποίες οι προαναφερόμενοι από κοινού κατείχαν και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -28- κιλά και -80- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -3- κινητά τηλέφωνα με -3- κάρτες SIM και
  • -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.