Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 3-1 (vid)

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 3-1 (vid)

Η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη και φάνηκε και στο χορτάρι του Καμπ Νου! Η Μπαρτσελόνα που έπαιζε για ένα ημίχρονο με 10 (αποβολή Πικέ) επικράτησε με 3-1, αλλά ο Ολυμπιακός φεύγει από την Βαρκελώνη έχοντας στις αποσκευές του μια αξιοπρεπή εικόνα και τώρα… ΠΑΟΚ! Ουραγοί χωρίς πόντο παραμένουν οι «ερυθρόλευκοι».

Η αποστολή έμοιαζε impossible. Εγινε ακόμα πιο δύσκολη με το αυτογκόλ του Νικολάου στο 18′. Ομως ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στο ματς μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το impossible γινόταν possible όταν ο Πικέ πήρε κόκκινη κάρτα ακριβώς πριν πάνε στην ανάπαυλα οι δύο ομάδες.

Possible για ένα θετικό αποτέλεσμα; Σίγουρα για μια θετική εμφάνιση. Και ο Ολυμπιακός την έδωσε αυτήν την εμφάνιση στην ψυχολογία του, στην αυτοπεποίθησή του και στον κόσμο. Και μπορεί να τα έχει και με τον εαυτό του για το «νεκρό» τρίλεπτο στο 61-64′ που το 1-0 έγινε με συνοπτικές διαδικασίες 3-0.

Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Η Μπαρτσελόνα ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε σκοράρει με πολλούς τρόπους και όχι με το αυτογκόλ του μικρού. Ομως και οι «ερυθρόλευκοι» έμεναν στο ματς μέχρι το 60′. Ο Ολυμπιακός βρήκε και γκολ στο τέλος με τον Νικολάου και έκανε πράξη την υπόσχεση του προπονητή του. Πάλεψε τις όποιες πιθανότητες είχε… Και όλοι γνωρίζουμε πόσο λίγες ήταν αυτές κόντρα στην Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νόου.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.