Με προσθήκη νέου κτιρίου και την συμμετοχή της ΔΕΘ η 42η KASTORIA International Fur Fair 2017

Με προσθήκη νέου κτιρίου και την συμμετοχή της ΔΕΘ η 42η KASTORIA International Fur Fair 2017

Τις καινοτομίες, την προσθήκη νέου χώρου, το concept, αλλά και την τιμολογιακή πολιτική της 42nd KASTORIA International Fur Fair 2017, παρουσίασε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών “Προφήτης Ηλίας” και ο πρόεδρος Γιάννης Κορεντσίδης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου την προσεχή Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου θα υπογραφεί το συμφωνητικό συνεργασίας με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και ουσιαστικά ξεκινά  η συνεργασία με στόχο την ενδυνάμωση και καλύτερη προβολή της Έκθεσης Γούνας εντός και εκτός τειχών.

Παράλληλα η Fur Fair 2017 θα λάβει και επίσημα της UFIτου Παγκόσμιου Οργανισμού Πιστοποίησης Διεθνών Εκθέσεων,

Αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική, ο κ. Κορεντσίδης εξήγησε πως θα υπάρχουν τρεις ζώνες με την εξής δομή:

Ζώνη Α: 95 ευρώ/τ.μ.

Ζώνη Β: 60 ευρώ/τ.μ.

Ζώνη Γ: 50 ευρώ/τ.μ.

Προσθήκη νέου χώρου

Ο Αντιπρόεδρος Αποστόλης Τσούκας από την πλευρά του ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου χώρου με στόχο να εξυπηρετήσει την ήδη μεγάλη ζήτηση. Μέχρι στιγμής έχει καλυφθεί το 65% του χώρου από 56 επιχειρήσεις.

Ο κ. Τσούκας εξέφρασε την ελπίδα ότι η επέκταση που θα καταλαμβάνει από 4.000 έως 8.000 τ.μ. να είναι έτοιμη έως την έκθεση ώστε να λειτουργήσει και αυτή.

Δυναμώνει η προσπάθεια για απευθείας πτήσεις

Ο Αναπληρωτής πρόεδρος Ιορδάνης Μιχαηλίδης επεσήμανε ότι γίνονται επαφές με τις μεγάλες ελληνικές αεροπορικές εταιρίες για να συνεχιστεί και να… απογειωθεί το αεροδρόμιο της Καστοριάς.

 

 

IFF-Poster-2017-1 IFF-Poster-2017-1 IFF-Poster-2017-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.