Με πολύ κέφι και άρωμα Bollywood η κοπή πίτας του Συλλόγου ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Με πολύ κέφι και άρωμα Bollywood η κοπή πίτας του Συλλόγου ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ πραγματοποίησε το Σάβατο το βράδυ 11 Φεβρουαρίου εκδήλωση για τη κοπή της βασιλόπιτάς του στο LIMNEON RESORT & SPA. Μια καταπληκτική βραδιά με πολύ μουσική και χορό. Την παράσταση έκλεψαν τα κορίτσια της σχολής χορού της κας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ με τις χορευτικές τους επιδόσεις σε χορούς ανατολίτικους, Oriental & ινδικούς Bollywood, ξεσηκώνοντας τόσο το γυναικείο όσο και τον ανδρικό πληθυσμό, απογειώνοντας τη βραδιά και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , η οποία ήταν αφιερωμένη στη παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου), παρουσιάστηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου κα Στέλλα Ζυμπίδου βίντεο αναφερόμενο στο παιδικό καρκίνο. Η πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στη συνεργασία του Συλλόγου ΜΑΖΙ ΣΟΥ και άλλων εφτά συλλόγων της πόλης μας με το Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”και την εκστρατεία  που γίνεται για την ανεύρεση  εθελοντών  δοτών   μυελού των οστών .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής του Ν.Καστοριάς κα Ολυμπία Τεληγιωρίδου, η περιφερειακή Σύμβουλος κα Αγνή Κανδύλη, οι Αντιδήμαρχοι Ματούλα Αντωνίου,Χρήστος Δαμιανού και Παναγιώτης Δάγκας καθώς και πλήθος εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους  τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση του ,το  LIMNEON RESORT & SPA και ιδιαίτερα τη κα Σμαροπούλου για την άψογη φιλοξενία, τη σχολή χορού της κας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ και την ίδια , το μουσικό σχήμα που υποστήριξε μουσικά τη βραδιά, το GOOD BITE και το κύριο Δημήτριο Κορεντσίδη για τη προσφορά της βασιλόπιτας, την εταιρεία  TRICKLANES για τη θαυμάσια χειροποίητη γυναικεία τσάντα καθώς και το κοσμηματοπωλείο της κας Θωμαίδου Μαριάνθης για το γούρι( και τα δύο δώρα  της βασιλόπιτας), την κα Αποστολίδου Καίτη και το GALLERIE DE FLEURES για την επιμέλεια του διάκοσμου, τον κο Χαράλαμπο Σαλβαρίνα για τη χορηγία του οπτικοακουστικού εξοπλισμού, τους 120 επιχειρηματίες της πόλης μας για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς, τις  5 φίλες του συλλόγου για την αφειδώλευτη προσφορά τους  σε δώρα , καθώς και όλους τους εθελοντές του Συλλόγου για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με εκτίμηση

το Δ.Σ του Συλλόγου

 

mazi sou (1) mazi sou (2) mazi sou (3) mazi sou (4) mazi sou (5) mazi sou (6) mazi sou (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published.