Μήνυμα ζωής από την Καστοριά

Μήνυμα ζωής από την Καστοριά

Τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες τους απέδειξαν για ακόμα μία φορά στην Καστοριά, στέλνοντας μήνυμα ζωής στο «Δημήτρης Διαμαντίδης».

Στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα τους με το Στρατώνι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, όλα τα μέλη του ΑΣΚ ενημέρωσαν τους φιλάθλους για την αξία να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών. Παράλληλα, οι διοικούντες την Καστοριά εξέδωσαν και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο τους, που και πάλι γέμισε το κλειστό κι «έσπρωξε» την ομάδα σε ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: «Ο κόσμος της Καστοριάς που για άλλο ένα παιχνίδι γέμισε ασφυκτικά το ΔΑΚ Καστοριάς υπήρξε ο έκτος παίκτης και ώθησε την ομάδα μας σε άλλη μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν θα σταματήσουμε να τον ευχαριστούμε για αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του Α.Σ. Καστοριάς προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν όλο τον κόσμο της Καστοριάς και όχι μόνο, παράλληλα με το παιχνίδι, ενημέρωσαν για την αξία του να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών για την καταπολέμηση του καρκίνου».

superbasket.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.