Καστοριά: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” έως την Πέμπτη

Καστοριά: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” έως την Πέμπτη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του!
Στην Καστοριά θα λειτουργεί έως και την Πέμπτη στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας.
Σύμφωνα με την κ. Αντιγόνη Δέδε, που συνόδευσε την αποστολή στην πόλη μας, η επίσκεψη πραγματοποιείται έπειτα από κάλεσμα του δημάρχου Καστοριάς. Η κ. Δέδε σημείωσε πως μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars μας, μπορείτε να βρείτε όλα μας τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://www.hamogelo-eshop.gr/shop/products ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και 210-7647760.

dscn51681 dscn51571

Leave a Reply

Your email address will not be published.