Η Μ. Αντωνίου στην σύσκεψη του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Άργους Ορεστικού

Η Μ. Αντωνίου στην σύσκεψη του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Άργους Ορεστικού

Στην χθεσινή πολύωρη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αγροτικός Σύλλογος Φυτικής Παραγωγής Δήμου Άργους Ορεστικού, παρουσία θεσμικών τοπικών παραγόντων και φορέων, με θέμα τα πολλαπλά και έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φασολοπαραγωγοί της περιοχής μας, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Προέδρου κ. Θωμά Μάνου.

Κυρίαρχο ζήτημα οι παράνομες ελληνοποιήσεις. Οι έλεγχοι είναι ανύπαρκτοι. Τα αρμόδια υπουργεία και το κράτος απλοί παρατηρητές στην ασυδοσία διάθεσης του προϊόντος. Ένα σημαντικό θέμα για το οποίο η Μαρία Αντωνίου έχει καταθέσει κατά καιρούς, σειρά Ερωτήσεων στην Βουλή.

Οι νέοι αγρότες της περιοχής μας βρίσκονται κυριολεκτικά και με το δίκιο τους σε απόγνωση. Από τη μια έχουν να αντιμετωπίσουν τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα και από την άλλη την αδιαφορία και «δυσκαμψία» των κυβερνητικών και κρατικών φορέων, παρακαλώντας για την εφαρμογή των νόμων και ζητώντας άμεσα λύσεις. Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση και διακρίνοντας την αγωνία στα πρόσωπα των νέων ανθρώπων, πρότεινα την πραγματοποίηση προγραμματισμένου ραντεβού στην Αθήνα, έτσι ώστε, όλοι μαζί, Βουλευτές, Αντιπεριφέρεια, Δήμαρχοι, Αρμόδιοι Φορείς της περιοχής να θέσουμε όλα τα προβλήματα και τις προτάσεις μας στα αρμόδια κυβερνητικά γραφεία”, ανέφερε η Μαρία Αντωνίου σε σχετική της δήλωση μετά το πέρας της συνάντησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.