Η Μαρία Αντωνίου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Η Μαρία Αντωνίου για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα και η αρχή μιας μεγάλης πορείας της Νέας Δημοκρατίας, που ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και κορυφώνεται στο 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων του κόμματος.

Ένα Συνέδριο, μέσα από το οποίο θα συνδιαμορφώσουμε και θα επικυρώσουμε τους κεντρικούς άξονες των προγραμματικών μας θέσεων.

Ένα συνέδριο, ανοιχτό στην κοινωνία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διάθεση να προσφέρουν στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για τη χώρα μας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα που παράγει πολιτική από κάτω προς τα πάνω. Δυναμώνει το ρόλο και τη φωνή των μελών της. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιολόγηση και λογοδοσία. Με άλλα λόγια, η Νέα Δημοκρατία έχει στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον.

Εμείς σχεδιάζουμε προσεχτικά την επόμενη μέρα. Για αυτό και περάσαμε από την καινοτόμα διαδικασία των προσυνεδριακών διαδικασιών, όπου είχα κι εγώ τη χαρά και την τιμή να είμαι Εισηγήτρια στο 2ο Προσυνέδριο για τους Νέους, στην Πάτρα, για να εξοικειώσουμε τους πολίτες με το πρόγραμμά μας και τελικά να φτάσουμε στο Συνέδριο και να επικυρώσουμε τους βασικούς προγραμματικούς μας άξονες.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όταν οι πολίτες δουν, ακούσουν και συγκρίνουν, θα κάνουν την σωστή επιλογή. Και η σωστή επιλογή είναι, όποτε και αν γίνουν εκλογές, η Νέα Δημοκρατία, να είναι πάλι αυτή που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδο από τη κρίση.

Η Νέα Δημοκρατία δεν περιμένει μόνο το ΣΥΡΙΖΑ να καταρρεύσει ως ώριμο φρούτο.

Η Νέα Δημοκρατία δεν αρκείται μόνο στο να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία βλέπει την επόμενη εκλογική αναμέτρηση ως το εργαλείο για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Ως το εργαλείο για να κάνει τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη.

Ως το εργαλείο για να μπορέσει επιτέλους να φέρει πίσω στα χείλη των Ελλήνων το χαμόγελο και να οδηγήσει την Ελλάδα σε νέα μονοπάτια αισιοδοξίας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.