Η Ελπίδα Σεμερτζίδου μιλάει στο inkastoria για τα Studios Pilates Fitness

Η Ελπίδα Σεμερτζίδου μιλάει στο inkastoria για τα Studios Pilates Fitness

Τα studios που συντονίζει είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Θέλαμε να τα δούμε από κοντά και να συναντήσουμε τη δημιουργό αυτών των καινοτόμων “γυμναστηρίων” . Της τηλεφωνήσαμε και κλείσαμε ραντεβού.

“Καλημέρα Ελπίδα! Ήρθαμε να δούμε από κοντά τα γυμναστήρια που διευθύνεις!”

“Studios”, μας διορθώνει διακριτικά.

Και χωρίς καλά καλά να μπούμε και να δούμε τους χώρους αρχίσαμε μια συζήτηση τόσο ενδιαφέρουσα και φιλική που ξεχαστήκαμε συζητώντας έξω από το νεοκλασικό κτίριο της παραλίας Καστοριάς. Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας και απολαμβάναμε την υπέροχη θέα της λίμνης στα πετρόχτιστα σκαλοπάτια του studio.

Πριν μας είπες ότι δεν πρόκειται να δούμε γυμναστήρια αλλά studios. Ποια η διαφορά;

Μόνο μικρές αίθουσες με personal training ή ολιγομελή τμήματα.

Περιγράψτε μας, τι προσφέρετε στα studios σας, πως λειτουργείτε:

Δουλεύουμε με ολιγομελή τμήματα, σε διάφορα προγράμματα, όπου ο ασκούμενος μπορεί να βελτιώσει όλο του τον κορμό, να αποκτήσει γρήγορα  σωστή στάση σώματος, ισορροπία, ευλυγισία, δύναμη, γράμμωση και σύσφιξη με πλήρη επίβλεψη.

Μπορούν να ασκηθούν όλες οι ηλικιακές ομάδες σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκονται, η ενδυνάμωση γίνεται σε όλο το σώμα, και είναι εντυπωσιακή η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας.

Μπαίνοντας μέσα, αντικρίσαμε τον πρώτο λόγο της έντονης παρουσίας του studio στην πόλη…. Η ανάπλαση του παλιού νεοκλασικού σε συνδυασμό με τα minimal και industrial στοιχεία συνέθεταν ένα απίστευτο ψηφιδωτό καλαισθησίας και άρτιας προσωπικότητας του χώρου. Στρέφοντας λίγες μόνο μοίρες πίσω είδαμε το εντυπωσιακό θέαμα της λίμνης μέσα από τα τζάμια των τεράστιων μακρόστενων παραθύρων των αιθουσών.

Περιηγηθήκαμε στους χώρους και συζητήσαμε για όλα όσα αποτελούν πόλο έλξης στα studios.

 

 

Που οφείλεται το αποτέλεσμα που περιγράφετε; Αμιγώς στα προγράμματά σας; Ποια είναι αυτά;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και αυτό οφείλεται στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας. Γυμναστές, φυσικοθεραπευτής και ρεφλεξολόγος όλοι με πολυετή εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση ,με άψογη συνεργασία φροντίζουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Ο σύγχρονος εξοπλισμός  που διαθέτουν τα studios εξυπηρετεί επίσης αυτόν το σκοπό!

Στα studios μας έχουμε ομαδικά προγράμματα αίθουσας, semi personal και personal . Τα τμήματα είναι ολιγομελή, ακόμη και στα προγράμματα αίθουσας, γιατί δίνεται βάση στον κάθε ασκούμενο χωριστά. Μπορεί κανείς να κλείνει συνεδρίες με τον προπονητή που επιθυμεί και στο αντικείμενο που επιλέγει. Μαθήματα μπορούν να κλείνουν και ειδικές ομάδες, όπως, εγκυμονούσες και νέες μαμάδες. Ακόμη κλείνονται συνεδρίες για αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων. Μπορείτε να κλείνετε συνεδρίες άτομα ,ζευγάρια ή παρέες τριών έως πέντε ατόμων κλειστά.

 

Pilates; Γιατί pilates :

Για τη μέθοδο pilates θα μπορούσα να μιλάω μια μέρα……

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας ενήλικας που να μην έχει νοσήσει έστω και μια φορά στη ζωή του(75%)από τη μέση του ,λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που βοηθά ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές

ομάδες να δυναμώσουν και να ανακάμψουν με ειδικά όργανα εναλλακτικής εκγύμνασης που προσφέρουν άμεσα σωστή στάση σώματος, ενδυνάμωση ,ευλυγισία και ισορροπία.

 

Αφού τελειώσαμε την ξενάγηση στον υπέροχο χώρο του studio στην Καστοριά, επισκεφτήκαμε αμέσως μετά και το studio του Άργους Ορεστικού.

Ένας επίσης υπέροχος χώρος με πιο λιτές γραμμές και καθαρή αίσθηση ζεν. Πλήρως εξοπλισμένος με καινούρια όργανα pilates, cardio,εξοπλισμό για functional training!!

Λεπτομέρειες για τα προγράμματα, τους εκπαιδευτές και τις τιμές θα βρείτε στην ιστοσελίδα του The Studio Pilates Fitness: http://www.thestudiopilates-fitness.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.