“Η Βαβέλ των δρόμων” ένα νέο video των ΕΝ.ΔΗΜΟ για τους δρόμους της Καστοριάς

“Η Βαβέλ των δρόμων” ένα νέο video των ΕΝ.ΔΗΜΟ για τους δρόμους της Καστοριάς

Είναι το δεύτερο βίντεο που δημοσιεύουμε για να αναπτύξουμε τον προβληματισμό στο κατα πόσο τελικά σεβόμαστε τους επισκέπτες στην περιοχή μας, δεχόμενοι ότι είμαστε είμαστε μια τουριστική περιοχή.

Το βίντεο δημοσιεύεται μάλιστα εν όψη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα ψηφιστεί μια μορφή χρηματοδότησης για την ανάδειξη μέσο της σήμανσης των διάφορων πολιτιστικών σημείων της πόλης.

Δεν αρκεί όμως κατά την γνώμη μας μόνο η εξειδικευμένη στόχευση στα ιδιαίτερα πολιτιστικά στοιχεία, αν δεν συνδυάζεται με την αυτονόητη σήμανση για την βασική είσοδο, περιήγηση και έξοδο απο την πόλη.
Αλλά ορμόμενοι από το συγκεκριμένο θέμα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, ας φέρουμε στην επιφάνεια μια άλλη διάσταση της προσέλκησης επισκεπτών μέσα απο τον αυτοκινητόδρομο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού.
Επειδή μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. θα επισκεφτεί την Καστοριά την Παρασκευή για το θέμα των διοδίων, είναι ίσως ευκαιρία να προταθούν και κάποια πράγματα. Όπως αυτά που δημοσιεύουμε εποπτικά μέσα απο το παρακάτω βίντεο το οποίο έχει την ελάχιστη δυνατή διάρκεια, αλλά έναν ουσιαστικό προβληματισμό…
Δείτε το:

Leave a Reply

Your email address will not be published.