Ευχαριστήριο του συλλόγου ΜΑΖΙ ΣΟΥ προς την ηθοποιό Κουμπάνη Μαρία

Ευχαριστήριο του συλλόγου ΜΑΖΙ ΣΟΥ προς την ηθοποιό Κουμπάνη Μαρία

Μια μαγική βραδιά μας χάρισε η ηθοποιός- συμπολίτισσά μας ΚΟΥΜΠΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, με την μοναδική της ερμηνεία  στη θεατρική  παράσταση «ΒΡΕΣ  ΤΟΝ»,  αφιερωμένη από την ίδια, στους σκοπούς τους Συλλόγου  Γονέων  Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ».

Ψυχή  της παράστασης και μοναδική  συντελεστής του θεατροποιημένου διηγήματος της Αμάντα Μιχαλοπούλου, σε σκηνοθεσία Κώστα Αριστόπουλου,  καθήλωσε το θεατρόφιλο κοινό  με την αέρινη εύθραυστη παρουσία της και τις υποκριτικές της ικανότητες. Σύμμαχό της είχε το ειδυλλιακό τοπίο του προαύλιου χώρου των Αγ.Αναργύρων στο Απόζαρι, ο οποίος λειτούργησε ως φυσικό σκηνικό , πραγματική τέρψη για όλους μας.

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η Μαρία Κουμπάνη μας διηγήθηκε την ιστορία της προγιαγιάς της  Τασίας  και  της σχέσης τους, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια για την ερμηνεία της .

Ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ  θα ήθελε να ευχαριστήσει τη κα Κουμπάνη για την αφειδώλευτη αυτή προσφορά της. Τέτοιου είδους ενέργειες σε καιρούς κοινωνικής αποδόμησης  είναι παράδειγμα προς μίμηση .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.