Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση ανάλογα με το μέγεθος του στήθους

Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση ανάλογα με το μέγεθος του στήθους

Θύελλα αντιδράσεων για την προσφορά που διαφημίζει εστιατόριο. Μέχρι και 65% έκπτωση κερδίζουν οι πελάτισσες, αρκεί να έχουν πλούσια προσόντα.

Μια ασυνήθιστη έκπτωση σε πελάτισσες προσφέρει ένα εστιατόριο στην Κίνα, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και διαμαρτυριών, καθώς αυτή υπολογίζεται βάσει του μεγέθους του στήθους της εκάστοτε γυναίκας.

Το εν λόγω εστιατόριο, που βρίσκεται στην επαρχία Ζεγιάνγκ, ανάρτησε πριν λίγες μέρες ταμπέλα που ανέγραφε “Όλη η πόλη ψάχνει για στήθη” μαζί με γυναικείους χαρακτήρες από τον διαδικτυακό video game “Leahue of Legends”. Κάθε χαρακτήρας έχει διαδοχικά μεγαλύτερο στήθος και διαφημίζεται μια διαφορετική έκπτωση ανάλογα με το μέγεθός του.

Σύμφωνα με την περιβόητη ταμπέλα, όσες φορούν σουτιέν A θα πληρώνουν το 95% της τιμής του γεύματός τους, αυτές με Β το 85% κ.ο.κ., φτάνοντας μέχρι αυτές που φορούν G και θα καταβάλλουν μόνο το 35%.

Η διαφήμιση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους κατοίκους της πόλης να προσφεύγουν στις αρχές. Λίγες μέρες αργότερα, το εστιατόριο αναγκάστηκε να αποσύρει την ταμπέλα.

Ο μάνατζερ του καταστήματος δήλωσε στα κινεζικά ΜΜΕ ότι η αμφιλεγόμενη αυτή κίνηση βοήθησε να γίνει γνωστό το εστιατόριο, με τις γυναίκες πελάτισσες να αυξάνονται. Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι πελάτισσες μπορούν να ζητήσουν την έκπτωση από τις γυναίκες που ανήκουν στο προσωπικό για να “αποφύγουν την αμηχανία”.

Πηγή: News247.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.