Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς: Ευχαριστήριο προς κ. Αντωνιάση, πρόεδρο της Εγνατίας Οδού

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς: Ευχαριστήριο προς κ. Αντωνιάση, πρόεδρο της Εγνατίας Οδού

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς και το Νομ/κό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν.Καστοριάς ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. , κ. Αντωνούδη Απόστολο, για την ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή στην ανοιχτή σύσκεψη φορέων και πολιτών του νομού μας , με θέμα την κατασκευή νέων διοδίων , τηνΠαρασκευή 30 Ιουνίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν όλες οι φωνές από τους εκπροσώπους των φορέων , κατατέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις προς την Εγνατία Οδό Α.Ε.

Με μεγάλη μας χαρά, η τοποθέτηση αλλά και οι απαντήσεις του κ.Αντωνούδη, υπήρξαν ειλικρινείς, ακριβείς και αποσαφήνισε όλα τα θολά σημεία που είχαν δημιουργηθεί.

Πιστεύουμε ότι στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας, προσπάθειες και δράσεις ενημέρωσης των πολιτών του Νομού μας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και  είναι απαραίτητη προϋπόθεση για περαιτέρω αγώνες και διεκδικήσεις από όλους μας.

Δηλώνουμε ότι, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και με γνώμονα μόνο την πρόοδο και το καλό του Καστοριανού λαού, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες δράσεις αλλά και συνέργειες μεταξύ όλων των φορέων για ορισμό της μελλοντικής μας στάσης.

 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΕΑΣ                                 ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πρόεδρος Ε.Κ.Κ.                                       Πρόεδρος Ν.τμ.ΑΔΕΔΥ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.