Επίσκεψη του εκπροσώπου του TAP Δ.Μακεδονίας Μ. Γκοσλιόπουλου

Επίσκεψη του εκπροσώπου του TAP Δ.Μακεδονίας Μ. Γκοσλιόπουλου

Την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος του TAP στη Δυτική Μακεδονία Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, περιηγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης.

Ο κ. Γκοσλιόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Έκθεση, η οποία φέτος γνωρίζει τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα την ενίσχυση του κλάδου της γούνας που αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Βάσει αυτών, άλλωστε o TAP, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επέλεξε να υποστηρίξει οικονομικά, ως χρυσός χορηγός, την Έκθεση Γούνας Καστοριάς, θεωρώντας πως μέσα από αυτήν την δράση στηρίζονται όλοι οι γουνοποιοί και κατ’ επέκταση ο νομός Καστοριάς.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Κορεντσίδης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Γκοσλιόπουλο και τον TAP, καθώς, όπως είπε, οι εκπρόσωποί του έχουν καταλάβει τη βαρύνουσα σημασία της Έκθεσης Γούνας Καστοριάς για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Από την πλευρά του, ο κ. Γκοσλιόπουλος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την άψογη διοργάνωση της Έκθεσης, η οποία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την Καστοριά.

«Για τέσσερις ημέρες η Καστοριά γίνεται το παγκόσμιο κέντρο αναφοράς του κλάδου της γούνας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό γεγονός, γιατί εξυπηρετεί δύο στόχους: Ο πρώτος είναι η προώθηση των ελλήνων εμπόρων γουνοποιών στο εξωτερικό και ο δεύτερος η ανάδειξη της Καστοριάς ως ένα τουριστικό προϊόν παγκοσμίως», τόνισε ο κ. Γκοσλιόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.