Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνίου

Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνίου

Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, πραγματοποίησε πριν από λίγο η Μαρία Αντωνίου, στο πλαίσιο συναντήσεων που οργανώνει με φορείς, οργανισμούς και ερευνητικά ιδρύματα, ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταγράψει όλα τα ζητήματα και τα θέματα που τους απασχολούν, με κυριότερα τα κίνητρα για μεγάλα κλινικά προγράμματα ερευνητικών επενδύσεων και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός του Τομέα Έρευνας της ΝΔ, από πλευράς ΣΦΕΕ: ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Πασχάλης Αποστολίδης (CEO της ABBVIE – USA), οι Αντιπρόεδροι κκ. Σπύρος Φιλιώτης (CEO της Pharmaserve Lilly – USA) και Κώστας Παναγούλιας, ο Αντιπρόεδρος της BIANEΞ και διευθύνων της BIAN, ο κ. Μιχάλης Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής του ΣΦΕΕ.

Ο ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ελλαδας) είναι ο επίσημος κλαδικός φορέας της Φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα και μέλος της EFPIA (European Federation of Pharmaceutical Industry Associations) – η Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία των Κλαδικών Φαρμακευτικών Οργανώσεων της ΕΕ που αποτελεί ένα πολύ ισχυρό φορέα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και στις Βρυξέλλες.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.