Εκτροχιάστηκε τρένο έξω από τον Δομοκό

Εκτροχιάστηκε τρένο έξω από τον Δομοκό

Ένας ακόμη εκτροχιασμός τρένου τα ξημερώματα.

Το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 2.00 και η σιδηροδρομική γραμμή παραμένει κλειστή! Πρόκειται για εμπορική αμαξοστοιχία και βάσει των πληροφοριών δεν υπάρχουν τραυματίες.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σημαντικό πρόβλημα στην σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μάλιστα εικάζεται ότι θα χρειαστεί περίπου ένα 24ωρο για την αποκατάσταση της.

Οι επιβάτες στον σταθμό Λιανοκλαδίου μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία του ΟΣΕ και ταξιδεύουν οδικώς μέχρι τον σταθμό στα Παλαιοφάρσαλα, όπου συνεχίζουν το ταξίδι τους και πάλι με τρένο και το αντίστροφο.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας είναι να καταγράφονται σημαντικές καθυστερήσεις. Τα προγραμματισμένα για σήμερα δρομολόγια των επιβατικών τρένων προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη είναι συνολικά 12.

Τα συνεργεία με μεγάλο ειδικό γερανό που θα φτάσει από Αθήνα θα προσπαθήσουν να απομακρύνουν τα βαγόνια που εκτροχιάστηκαν (η μηχανή και ένα βαγόνι), επιχείρηση που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει αρκετές ώρες.

 

Πηγή: lamianow.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.