Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας: Ευχαριστήρια επιστολή για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών

Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας: Ευχαριστήρια επιστολή για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, καθώς και όλα τα μέλη του, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους πολίτες της Π. Ε. Καστοριάς που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια μας για συγκέντρωση σχολικών ειδών.

Ιδιαίτερα δε, οφείλει να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες βιβλιοπώλες της Καστοριάς που όχι μόνο ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρωτοβουλία μας, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις συνέδραμαν και οι ίδιοι, προσφέροντας σχολικά είδη.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε θα διανεμηθεί, ύστερα από συνεννόηση με τους διευθυντές και προϊσταμένους των σχολικών μονάδων σε μαθητές και μαθήτριες που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν ελέω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, ώστε να εξασφαλίσουμε στο ελάχιστο από την πλευρά μας την ισότιμη συμμετοχή τους στη μάθηση, κάτι που θα έπρεπε η επίσημη πολιτεία να είχε φροντίσει, αλλά που δυστυχώς κι εδώ είναι απούσα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΛΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                                                                                          ΠΑΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.