Εκδήλωση με τον Μακεδόνα στα Κορέστεια

Εκδήλωση με τον Μακεδόνα στα Κορέστεια

Η Αντιδημαρχία “Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017” πραγματοποιεί μουσική βραδιά στα πλινθόκτιστα του Άνω Κρανιώνα Κορεστείων, την Κυριακή 30 Ιουλίου & ώρα 21:30.

Μέσα από τον συγκεκριμένο πολιτιστικό θεσμό και τον ιδιαίτερο οικισμό του έγχρωμου ακατοίκητου πλίνθου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, τον Κώστα Μακεδόνα. Μαζί του δύο νέες ταλαντούχες τραγουδίστριες, η Κέλλυ Βουδούρη και η Γιάννα Φαφαλιού και μία εξαιρετική ομάδα μουσικών.

Ο Κώστας Μακεδόνας έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, με πιο πρόσφατη το τραγούδι “είναι πια αργά” με την υπογραφή του συγκροτήματος ΜΕΛISSES, θα παρουσιάσει μοναδικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία όπως, «Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κόκκινα γυαλιά» κ.ά, καθώς και τραγούδια σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.