Εγκαινιάστηκε το τουριστικό περίπτερο στην Καστοριά

Εγκαινιάστηκε το τουριστικό περίπτερο στην Καστοριά

Με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών υποδοχής, εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των επισκεπτών-τουριστών, ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού ξεκίνησε την Τετάρτη 29 Μαρτίου τη λειτουργία ενός εξωτερικού περιπτέρου εξυπηρέτησης και ενημέρωσης, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τετραήμερη (προς το παρόν) εξυπηρέτηση του κοινού, σε ένα κομβικό σημείο διέλευσης (λεωφόρος Κύκνων – πάρκο “Ολυμπιακής Φλόγας”).

Οι επισκέπτες της πόλης μας έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από έμπειρο προσωπικό, αλλά και να λάβουν πληροφορίες μέσω έντυπου και ηλεκτρονικού τουριστικού υλικού, ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνονται στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λάζαρος Ζήσης και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαδημητρίου τόνισαν ότι, «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ένα ακόμη βήμα στην ανάπτυξη μιας ευρύτερης πολιτικής του Δήμου Καστοριάς που αφορά την υποδοχή επισκεπτών-τουριστών και η οποία θα ενισχυθεί άμεσα με πρωτοβουλίες και κινήσεις, όπως η δημιουργία θεματικών εντύπων, για όσους επιλέγουν την πόλη μας ως τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό».

Leave a Reply

Your email address will not be published.