Δ. Μακεδονία: Κλειστή η Εγνατία για φορτηγά και λεωφορεία

Δ. Μακεδονία: Κλειστή η Εγνατία για φορτηγά και λεωφορεία

Δ. Μακεδονία: Κλειστή η Εγνατία για φορτηγά και λεωφορεία

10:00 μμ | 2 ώρες πριν

Ακούστε το κείμενο της είδησης

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης σε περιοχές των Γρεβενών, των Τρικάλων και των Ιωαννίνων απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων και των λεωφορείων επί της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο της Σιάτιστας Κοζάνης μέχρι και τον κόμβο των Ιωαννίνων, ενώ η κίνηση των ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει ως εξής ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων) έχει διακοπεί από την 20:00 ώρα της 18-01-2017 έως την 08:00 ώρα της 19-01-2017 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας των κάτωθι σημείων:

-στην Εγνατία Οδό από το 181,7ο χλμ. του Ανισόπεδου Κόμβου Σιάτιστας έως το 121,5ο χλμ. του Ανισόπεδου Κόμβου Παναγιάς και

– από το 1ο χλμ. έως το 40ο χλμ της Εθνικής Οδού Γρεβενών-Τρικάλων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο τοΕθνικό και επαρχιακό οδικό  δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το ορεινό δίκτυο καθώς  και τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά:

από το 23ο χλμ έως 34ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Αμυνταίου
από   το 18ο  χλμ έως 28ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και

από το 28ο χλμ έως 55ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού  Καστοριάς – Ιωαννίνων  (μέσω Κοτύλης) .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στον κάθετο άξονα Α-29 (Εγνατίας – Καστοριάς),διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά εκτός από τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά:

από το 12ο χλμ έως 24ο χλμ της Επαρχιακής οδού Πτολεμαϊδας-Βλάστης καθώς και

στις Τ.Κ. Τσοτυλίου και Νεαπόλεως.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από  το 4ο έως το 18ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, λόγω φθορών του οδοστρώματος. Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published.