Δήμος Καστοριάς: Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το Τελικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Δήμος Καστοριάς: Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το Τελικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης

Ο Δήμος Καστοριάς, σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. πρωτ. 404/2-2-2017 Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Υποβολή Τελικών Επιχειρησιακών Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α.), καλεί τους πολίτες επαγγελματίες, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στην Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση του Τελικού Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α. πόλης Καστοριάς και να συνδράμουν, με την αποτύπωση των προτάσεών τους στον σχεδιασμό του Δήμου.

Ως Περιοχή Παρέμβασης προκρίθηκε το ιστορικό – εμπορικό κέντρο και η είσοδος της πόλης, όπως αυτή αποτυπώνεται στον παρακάτω χάρτη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α. από το υλικό που βρίσκεται αναρτημένο στην ηλεκτρονική σελίδα του δήμου (www.kastoria.gov.gr), ακολουθώντας την εξής διαδρομή:

Εξυπηρέτηση Πολιτών → Δημόσιες Διαβουλεύσεις →

Δημόσια Ανοιχτή Διαβούλευση Τελικού Ε.Σ.Σ.Β.Α.Α. πόλης Καστοριάς

ή εναλλακτικά επιλέγοντας (πατώντας Ctrl+κλικ) τον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.kastoria.gov.gr/2017/06/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d/

Επίσης μπορούν να συμπληρώσουν Ηλεκτρονικά Ερωτηματολόγια που βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους:

Τέλος προτάσεις μπορούν να αποσταλούν μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@kastoria.gov.gr, kantoniou101@gmail.com, kristinaspyrou@gmail.com, christina.evangelou@gmail.com, σε έντυπη μορφή στη διεύθυνση ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, ΤΚ 52100 Καστοριά με την ένδειξη «Δημόσια Διαβούλευση για το Τελικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης», ή στο fax: 2467022451.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 05:00 μ.μ. θα παρουσιαστούν και συζητηθούν τα αποτελέσματα της διαβούλευσης σε ανοιχτή συνάντηση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Καστοριάς (πληροφορίες κ. Κ. Αντωνίου, Χ. Σπύρου, Χ. Ευαγγέλου τηλ. 24673 51108, 106, 120).

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

 

 

 

 

Ανέστης Αγγελής

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.