Δήμος Άργους Ορεστικού: Με αστείρευτο κέφι και χορό ολοκληρώθηκε το Αργείτικο Καρναβάλι

Δήμος Άργους Ορεστικού: Με αστείρευτο κέφι και χορό ολοκληρώθηκε το Αργείτικο Καρναβάλι

Με σύμμαχο τον καλό καιρό εκατοντάδες καρναβαλιστές όλων των ηλικιών ξεχύθηκαν στους δρόμους του Άργους Ορεστικού κατά το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού και γλέντησαν με την ψυχή τους, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με τον πλέον καλύτερο τρόπο.

Το πρώτο καρναβάλι του έτους και το μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα έκλεψε τις εντυπώσεις με την ευρηματικότητα, το χιούμορ, τη σάτιρα και το αστείρευτο κέφι του και χάρισε τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Όπως και πέρυσι οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς με την παραδοσιακή γιορτή της γουρουνοχαράς που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης, προσφέροντας λαχταριστές τσιγαρίδες και κρασί.

Τα μπουλούκια με τις μεταμφιέσεις τους και τις παραδοσιακές μουσικές έδωσαν άλλο παλμό και ζωντάνια στις γειτονιές της πόλης, κατακλύζοντας στη συνέχεια την κεντρική πλατεία για την υποδοχή του 2018, η οποία έγινε μέσα από ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το ιδιαίτερο έθιμο της Πατερίτσας, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο Αη Βασίλης μοιράζοντας δώρα στα παιδιά.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί θερμά τους Συλλόγους, τους υπαλλήλους, τους καρναβαλιστές, τους επισκέπτες και όλους όσοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση του εορταστικού τριημέρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.