Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Καστοριάς

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Καστοριάς

«Έδωσα μάχη την περίοδο 2012-2014, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση Φορέα Διαχείρισης Λίμνης, με έδρα την Καστοριά και με την συνεργασία όλων των φορέων του τόπου το καταφέραμε.

Ενός Φορέα, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία διαχειρίζεται το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, θα μπορούσε να υλοποιεί όλα τα απαραίτητα έργα για την εξυγίανση ανάδειξη της Λίμνης Καστοριάς.

Δυστυχώς σήμερα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταργεί τον Φορέα και αναθέτει τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες του σε έναν καινούργιο άγνωστο Φορέα, ακυρώνοντας τις προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα.

Και όλα αυτά, όταν δεν έχει περάσει παρά ελάχιστος χρόνος, που ο κ. Τσίπρας αναφερόταν από την Κοζάνη για το «ενδιαφέρον» της σημερινής κυβέρνησης και την υλοποίηση «αναπτυξιακών έργων» στην Καστοριά.

Συνεχίζουν να λένε ψέματα. Συνεχίζουν να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα λένε και υπόσχονται. Αυτοί, που θα κατασκεύαζαν νέο αστυνομικό μέγαρο, που θα έφερναν φυσικό αέριο, αυτοί που θα έφερναν μέχρι και τρένο, αυτοί που υποσχέθηκαν ακόμη και λιμάνια στην Καστοριά, αυτοί, οι ίδιοι, που ακυρώνουν ακόμη και όσα υπάρχουν. Συνεχίζουν να αφήνουν το στίγμα της πολιτικής τους ανυπαρξίας και στην Καστοριά».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.