ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα του Σώρρα για την καταδίκη του – Ακόμη τον ψάχνουν για να συλληφθεί

ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα του Σώρρα για την καταδίκη του – Ακόμη τον ψάχνουν για να συλληφθεί

Από χθες το μεσημέρι ψάχνουν οι αρχές τον Αρτέμη Σώρρα, τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και τη σύζυγό του που καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.

Ωστόσο παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, δεν έχουν εντοπιστεί και παραμένουν ασύλληπτοι.   Εις βάρος τους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το protothema.gr η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση ελπίζοντας να πάρει αναβολή. Ωστόσο όταν αντελήφθη πως η δίκη θα γίνει κανονικά έφυγε εσπευσμένα.

Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού τους. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

Kαι ενώ οι αρχές ψάχνουν τον Αρτέμη Σώρρα, αυτός εμφανίζεται σε βίντεο να μιλά για την καταδίκη του και μεταξύ άλλων να δηλώνει πως δεν πρόκειται να παραδοθεί. Στο βίντεο εμφανίζεται να αμφισβητεί την δικαστική απόφαση και αναφέρει πως πρόκειται να δώσει μάχη για να δικαιωθεί. Παράλληλα καλεί τους οπαδούς του να αναλάβουν δράση και να μην κάνουν πίσω. Τέλος, μιλά για τη γυναίκα του και λέει πως την κυνήγησαν για να χτυπήσουν τον ίδιο και στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.