Αύγουστος 2017: Οι 16 ταινίες που θα προβληθούν στο σινεμά!

Αύγουστος 2017: Οι 16 ταινίες που θα προβληθούν στο σινεμά!

Ο Αύγουστος είναι εδώ και μαζί με άδειες και διακοπές, φέρνει μαζί του και ένα σωρό ταινίες για να απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σινεμά. Αυτό το μήνα έχουμε πολλές προτάσεις και συγκεκριμένα 16 ταινίες που θα προβληθούν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, με τα blockbuster φυσικά να κάνουν και τον Αύγουστο την εμφάνισή τους. Ας τις δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες!

1) The Dark Tower (Ο Μαύρος Πύργος) – 3 Αυγούστου

Ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία του συγγραφέα Stephen King έρχεται στη μεγάλη οθόνη και υπόσχεται τρομερά πράγματα. Ο λόγος για το Dark Tower, όπου σε ένα παράλληλο κόσμο ο τελευταίος Gunslinger, Roland Deschain (Idris Elba), θα πρέπει να σταματήσει τον Man in Black, Walter O’Dim (Matthew McConaughey), από το να καταστρέψει τον Μαύρο Πύργο που συγκρατεί το σύμπαν σε ισορροπία. Οι δυο τους θα δώσουν μια τρομερή μάχη, όπου πολλά απρόοπτα πράγματα θα συμβούν και θα καθορίσουν το μέλλον του κόσμου.

Διάρκεια: 95 Λεπτά

 

2) Security (Σε Απόσταση Ασφαλείας) – 3 Αυγούστου

Ο Antonia Banderas επιστρέφει με νέα ταινία δράσης με τίτλο “Σε Απόσταση Ασφαλείας” και φαίνεται να είναι πιο badass από ποτέ. Ο Banderas υποδύεται τον Eduardo ‘Eddie’ Deacon, έναν security σε πολυκατάστημα, αλλά όταν στο δρόμο του βρεθεί ένα ανυπεράσπιστο κοριτσάκι, η βάρδιά του δεν θα συνεχιστεί όπως υπολόγιζε. Το κορίτσι το αναζητεί μια συμμορία προκειμένου να μην καταθέσει ενάντια στο αφεντικό τους, αλλά ο Deacon θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Συμπρωταγωνιστούν οι Ben Kingsleyκαι Liam McIntyre.

Διάρκεια: 87 Λεπτά

3) Σουζάνα Με Σκοτώνεις (Me estás matando Susana) – 3 Αυγούστου

Η ζωή του χαρισματικού ηθοποιού Eligio (Gael García Bernal) θα αλλάξει τελείως, όταν μια μέρα θα ξυπνήσει και συνειδητοποιήσει πως η αγαπημένη του Susana (Verónica Echegui) τον παράτησε. Έτσι λοιπόν ο Eligio θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να τη βρει και όταν πιάσει τα ίχνη της, θα ανακαλύψει πως εκείνη παρακολουθεί ένα σεμινάριο στην Αιόβα και πως πλέον έχει σχέση με έναν ποιητή. Ο Eligio τότε θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει πίσω, αλλά και να καταλάβει τους λόγους που η Susana τον παράτησε εξαρχής.

Διάρκεια: 102 Λεπτά

4) Wind River (Στα Ίχνη του Ανέμου) – 3 Αυγούστου

Μία κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε μία απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής. Η νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI, Jane Banner (Elizabeth Olsen), θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων (Jeremy Renner) με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ο κυνηγός έχει ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινότητα, καθώς και ένα παρελθόν που τον κατατρέχει και τον ωθεί να κάνει τα πάντα για ανακαλύψει τους ενόχους. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Taylor Sheridan, του ανθρώπου που έγραψε τα σενάρια των Sicario και Hell or High Water και σύμφωνα με αρχικές προβλέψεις, αποτελεί ταινία που θα έχει ελπίδες για Όσκαρ!

Διάρκεια: 107 Λεπτά

5) Stratton (Επίλεκτος Πράκτορας) – 10 Αυγούστου

Ο Stratton (Dominic Cooper) είναι ένας μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού και ο Αμερικανός ομόλογός του, Marty (Tyler Hoechlin), κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν, ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα. Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Stratton καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος, Barovsky (Thomas Kretschmann), έχει αυτομολήσει. Με την MI6 να πιστεύει πως ο Barovsky θα προσπαθήσει να τους εκδικηθεί χρησιμοποιώντας χημικά όπλα, ο Stratton και η ομάδα του θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν.

Διάρκεια: 95 Λεπτά

6) Return to Montauk (Επιστροφή στο Μόντοκ) – 10 Αυγούστου

Αν ψάχνετε να δείτε μια χαλαρή ρομαντική ταινία στο σινεμά, τότε το Return to Montauk αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Ο συγγραφέας Max Zorn (Stellan Skarsgård) βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη, για την προώθηση του νέου του βιβλίου, όταν ξαφνικά θα συναντήσει την Rebecca (Nina Hoss), τη μοναδική γυναίκα δηλαδή που κατάφερε να αγαπήσει στη ζωή του. Οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν λοιπόν έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια και θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν αν υπάρχουν ακόμα αισθήματα μέσα τους ο ένας για τον άλλον.

Διάρκεια: 106 Λεπτά

7) A Family Man (Ο Σύμβουλος) – 10 Αυγούστου

Ο Gerald Butler υποδύεται τον Dane Jensen, έναν σύμβουλο επιχειρήσεων που όλη του τη ζωή προσπαθεί να εκπληρώσει τους στόχους του και να αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερες θέσεις στην εταιρία που εργάζεται. Η μεγάλη ευκαιρία θα παρουσιαστεί όταν το αφεντικό του, Ed Blackridge (Willem Dafoe), ανακοινώσει πως συνταξιοδοτείται και τότε ο Jensen θα αφοσιωθεί πλήρως για να πάρει τη θέση και να νικήσει τη φιλόδοξη αντίπαλό του, Lynn Vogel (Alison Brie). Όταν όμως ο γιος του θα αρρωστήσει σοβαρά, οι ανάγκες της οικογένειάς του θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία και τότε ο Jensen θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της καριέρας του και της οικογένειάς του.

Διάρκεια: 110 Λεπτά

8) Baby Driver – 17 Αυγούστου

Ο τρομερός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Edgar Wright επιστρέφει με τη νέα του ταινία, Baby Driver, η οποία ήδη έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και των κριτών. Ο Baby (Ansel Elgort) είναι ένας χαρισματικός οδηγός ληστειών, του οποίου όμως το ταλέντο οφείλεται στο γεγονός ότι ακούει μουσική όταν οδηγάει. Όταν όμως θα συναντήσει το κορίτσι των ονείρων του, Debora (Lily James), θα αποφασίσει να αποσυρθεί από την πιάτσα και να κλείσει όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς του. Μετά όμως από μια συμφωνία να δουλέψει για ένα σκληρό αφεντικό, τον Doc (Kevin Spacey) και μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας, ο Baby θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια κατάσταση που θα του απειλήσει τη ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.

Διάρκεια: 112 Λεπτά

9) The Son of Bigfoot (Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα) – 17 Αυγούστου

Για τους μικρούς μας φίλους, μία από τις προτάσεις του Αυγούστου είναι το animation “Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα”. Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό και παράτολμο ταξίδι, για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα. Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό, ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, την εταιρία-κολοσσό δηλαδή που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και μαζί να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

Διάρκεια: 92 Λεπτά

10) The Hitman’s Bodyguard (Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή) – 17 Αυγούστου

Ο καλύτερος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ryan Reynolds), καλείται να προστατεύσει τη ζωή του μεγαλύτερου εχθρού του, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στον πλανήτη (Samuel L. Jackson). Κι ενώ λοιπόν οι δύο θανάσιμοι εχθροί θα πρέπει για πρώτη φορά να συνεργαστούν, θα περάσουν μαζί το πιο απίστευτο 24ωρο της ζωή τους. Συμπρωταγωνιστούν οι Salma HayekElodie Yung και Gary Oldman.

Διάρκεια: 118 Λεπτά

https://www.youtube.com/watch?v=EFKP5bduJsY

11) Atomic Blonde – 24 Αυγούστου

Η Charlize Theron επιστρέφει με νέο badass ρόλο και υποδύεται την Lorraine Broughton, την πιο αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορα του MI6, η οποία θα ταξιδέψει στο Βερολίνο με σκοπό να εξιχνιάσει το φόνο ενός συναδέλφου της και να εντοπίσει μια χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Αν σας άρεσε η δράση του John Wick, τότε το Atomic Blonde αποτελεί την τέλεια επιλογή για σας. Συμπρωταγωνιστούν οι James McAvoyToby JonesSofia Boutella καιJohn Goodman.

Διάρκεια: 115 Λεπτά

12) Dunkirk (Δουνκέρκη) – 24 Αυγούστου

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του φοβερού σκηνοθέτη Christopher Nolanείναι εδώ και όπως συμβαίνει σε κάθε ταινία του, έτσι και εδώ θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών. Αυτή τη φορά ο Nolan δουλεύει για πρώτη φορά πάνω σε πολεμική ταινία και περιγράφει τη μάχη στη παραλία Δουνκέρκη, όπου εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων θα περικυκλωθούν από τις δυνάμεις του εχθρού. Αυτό όμως που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι για πρώτη φορά ο Nolan δεν δουλεύει πάνω σε ένα πρωτότυπο σενάριο, αλλά σε μια πραγματική ιστορία. Πρωταγωνιστούν οι Fionn WhiteheadTom HardyJames D’ArcyKenneth BranaghCillian Murphy και Mark Rylance.

Διάρκεια: 106 Λεπτά

13) Tulip Fever (Ο Πυρετός της Τουλίπας) – 24 Αυγούστου

Η ταινία Tulip Fever διαδραματίζεται στον 17ο αιώνα της Ολλανδία, όπου ο καλλιτέχνης Jan Van Loos (Dane DeHaan) αναλαμβάνει να ζωγραφίσει το πορτρέτο της νεαρής Sophia (Alicia Vikander), μετά από πρόταση του συζύγου της, Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz). Οι δύο νέοι όμως θα ερωτευτούν και θα αποφασίσουν να επενδύσουν στο εμπόριο τουλίπας, το οποίο τότε ήταν φοβερά επικερδές, ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να χτίσουν ένα μέλλον μαζί.

Διάρκεια: 107 Λεπτά

14) Logan Lucky – 31 Αυγούστου

Οι Logans ανήκουν στην εργατική τάξη και ζουν στην δυτική Virginia. H οικογένεια τους είναι διάσημη εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια για την κακοτυχία της, όταν ο Jimmy Logan (Channing Tatum) αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα η τύχη της να αλλάξει. Με λίγη βοήθεια από φίλους ληστές, σχεδιάζει να κλέψει 14 εκατομμύρια δολάρια από την Πίστα Αγώνων Ταχύτητας Σάρλοτ, κατά την διάρκεια του πιο δημοφιλούς αγώνα της χρονιάς. Συμπρωταγωνιστούν οι Katherine WaterstonSebastian StanAdam Driver και Daniel Craig.

Διάρκεια: 119 Λεπτά

15) Despicable Me 3 (Εγώ ο Απαισιότατος 3) – 31 Αυγούστου

Ο αγαπημένος μας κακός Gru (Steve Carell) και τα ξεκαρδιστικά Minions επιστρέφουν με την τρίτη τους ταινία και υπόσχονται νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους. Με τον Gru πλέον να δουλεύει για την Αντιτρομοκρατική, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Balthazar Bratt (Trey Parker), ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του ’80, που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό. Πέρα όμως από αυτό, ο Gru θα ανακαλύψει πως έχει και έναν δίδυμο αδελφό, ο οποίος όμως είναι το ακριβώς αντίθετο με εκείνον: είναι όμορφος, πλούσιος, έχει μακριά ξανθά μαλλιά, αλλά είναι επαγγελματίας κακοποιός.

Διάρκεια: 90 Λεπτά

16) Valerian and the City of a Thousand Planets (Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες) – 31 Αυγούστου

Το “Valerian and the City of a Thousand Planets” αποτελεί το νέο sci-fi που από τα trailer και μόνο υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους φαν του είδους. Η ταινία διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου ο Valerian (Dane DeHaan) και η Laureline (Cara Delevingne) είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Κάποια στιγμή όμως, ο Υπουργός Αμύνης (Clive Owen) θα τους αναθέσει την αποστολή να ταξιδέψουν στην τρομερή πόλη Άλφα, μια αναπτυσσόμενη Μητρόπολη δηλαδή όπου όλα τα είδη του σύμπαντος μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς. Παρόλα αυτά, στο κέντρο του Άλφα θα ανακαλύψουν μια σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών. Έτσι λοιπόν οι Valerian και Laureline θα αναγκαστούν να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν τον Άλφα και ολόκληρο τον κόσμο.

Διάρκεια: 137 Λεπτά

Πηγή: www.fomo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.