Αυτά είναι τα ρούχα που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να φοράτε σε πρώτο ραντεβού!

Αυτά είναι τα ρούχα που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να φοράτε σε πρώτο ραντεβού!

Ετοιμάζεστε για το πρώτο ραντεβού με έναν άνθρωπο που σας αρέσει και, προφανώς, θέλετε να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση.
Οπότε σας ενδιαφέρει πολύ το τι θα φορέσετε και πόσο αυτό που θα φορέσετε σας κολακεύει ή σας χαλάει την εικόνα.
Αυτά, σύμφωνα με διάφορους έμπειρους στυλίστες, είναι τα ρούχα που ποτέ δεν πρέπει να επιλέγετε για το πρώτο σας ραντεβού.
Επίσημο ένδυμα: αν δεν πηγαίνετε σε κάποια δεξίωση, ένα υπερβολικά επίσημο ρούχο ενδεχομένως θα δείξει εκτός τόπου και ίσως να τρομάξει το ραντεβού σας.
Βαθειά ντεκολτέ: μπορεί ένα ρούχο με βαθύ ντεκολτέ να κολακεύει, ωστόσο, ίσως στέλνει λάθος μηνύματα στο συνοδό σας σχετικά με τις προθέσεις σας.
Πολύ στενά τζιν: εδώ οι λόγοι είναι απολύτως πρακτικοί. Ένα πολύ στενό τζιν θα σας σφίγγει, θα περιορίζει τις κινήσεις σας και ενδεχομένως δεν θα κολακεύει τη σιλουέτα σας.
Τακούνια-στιλέτο: οτιδήποτε άνω των οκτώ εκατοστών είναι πολύ άβολο, θα κινδυνεύετε διαρκώς με ατύχημα και θα πονάν τα πόδια σας, χαλώντας τη διάθεσή σας.
Δικτυωτό καλσόν: θεωρείται ως ένδυμα που ταιριάζει με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση, στο όριο της… στολής.
Πολύ κοντά σορτ: ομοίως με το βαθύ ντεκολτέ, ένα πολύ κοντό σορτσάκι ίσως δημιουργήσει παρεξηγήσεις σχετικά με τις προθέσεις σας.
Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.